Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο» επειδή η παράσταση απευθύνεται - μετά και τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού - μόνο σε εμβολιασμένους. Ηδη, όπως ανέφερε ο επιχειρηματίας και παραγωγός της παράστασης «Ρινόκερος», Παναγιώτης Γεροδήμος, ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Αρη Σερβετάλη, προκειμένου οι παραστάσεις να συνεχιστούν κανονικά. 

Διαβάστε ακόμη: Αρης Σερβετάλης: Νομίζει ότι ο «Ρινόκερος» είναι η σημερινή πραγματικότητα

«Η παραγωγή ήταν ενημερωμένη από τον Αύγουστο για την απόφαση του Αρη Σερβετάλη να μην παίξει σε θέατρο που θα υπήρχε διαχωρισμός. Ηρθε η στιγμή αυτή. Η παραγωγή σέβεται την απόφασή του και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Η παραγωγή θα κάνει τα πάντα να συνεχιστεί η παράσταση με άλλον πρωταγωνιστή», τόνισε ο Παναγιώτης Γεροδήμος χαρακτηριστικά.

Την απόφαση, ωστόσο, του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο» δεν άφησαν ασχολίαστη ούτε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά ούτε και η ηθοποιός, Φαίη Κοκκινοπούλου. Μάλιστα, η Φαίη Κοκκινοπούλου τον κατακεραύνωσε για την κίνησή του να αποχωρήσει από την παράσταση, καυτηριάζοντας την απόφασή του, την ώρα που πολλοί συνάδελφοί τους κι όχι μόνο μαστίζονται από την ανεργία. Η Φαίη Κοκκινοπούλου πήρε θέση και με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, επέκρινε τη στάση του συναδέλφου της και μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι». Επιπλέον, η ηθοποιός γράφει πως ο Αρης Σερβετάλης ήταν ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα στα 20 άτομα που εργάζονταν στην παράσταση «Ρινόκερος»!

«Αυτό που έκανε ο Αρης Σερβετάλης το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος που είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά», ανέφερε από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Αρης Σερβετάλης: Τους είχε προειδοποιήσει ότι θα αποχωρούσε από το καλοκαίρι

Ο Αρης Σερβετάλης ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, όπως έγραψε το Reader, είχε προειδοποιήσει την παραγωγή της παράστασης ότι σε περίπτωση που εφαρμοστούν νέα μέτρα στα θέατρα και επιτραπεί η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους θα αποχωρούσε. Κι αυτό γιατί, όπως είχε πει, δεν ήθελε να διαχωριστεί το κοινό σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Τότε, η εταιρεία παραγωγής Τεχνηχώρος αποφάσισε να ανεβάσει τον «Ρινόκερο», που σάρωνε στα ταμεία. Ετσι, μετά τα νέα μέτρα ο Αρης Σερβετάλης έκανε πράξη αυτό που είχε πει στην παραγωγή και αποχώρησε από τον «Ρινόκερο», με αποτέλεσμα να διακοπούν οι παραστάσεις, καθώς ο ηθοποιός ήταν ο πρωταγωνιστής. Η απόφασή του, βέβαια, αυτή έχει αντίκτυπο στους συναδέλφους του και στους συντελεστές του έργου, οι οποίοι θα μείνουν χωρίς δουλειά, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA