Μενού
  • Α-
  • Α+

Για πρώτη φορά καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» βρέθηκε ο Φίλιππος Πλιάτσικας ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πορεία των Πυξ Λαξ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, ειδικά στην αρχή αυτού του μουσικού ταξιδιού.

«Την περίοδο που έγινε επαγγελματικό με τους Πυξ Λαξ δεν ήμουν στην καλύτερή μου κατάσταση. Είχα βαρύ πένθος με τον πατέρα μου και δεν είχα μυαλό να το συνειδητοποιήσω. Αν δεν ήταν ο Μπάμπης Στόκας δεν ξέρω αν θα είχαμε δημιουργηθεί. Περάσαμε μεγάλες πείνες. Μέχρι να αρχίσουμε να έχουμε κόσμος στις συναυλίες, από τον τρίτο δίσκο και μετά, είχαμε ρεκόρ εισιτηρίων από... 7 άτομα μέχρι κανένα. Κάναμε διάφορες δουλειές για να ζήσουμε, εμείς είχαμε φτιάξει μαγαζί με πίτσες, αλλά δεν ξέραμε να φτιάχνουμε» είπε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας και πρόσθεσε αναφερόμενος στην απόφαση να μην εμφανιστούν ποτέ στα μπουζούκια:

«Επιλέξαμε αυτόν τον δρόμο γιατί αισθανόμασταν ότι δεν ταιριάζαμε στα μπουζούκια. Δεν αισθανόμασταν ότι θα είμαστε καλοί. Οι ανάγκες που φτιάξαμε στη ζωή μας δεν χρειαζόντουσαν τόσα πολλά λεφτά. Τελευταία συναυλία, όταν είχαμε πει ότι θα την κάνουμε το 2004 την κάναμε. Μετά από 14χρόνια πορείας μόνοι μας, το 2018 βρεθήκαμε ξανά και μπήκαμε πάλι στο σπίτι μας. Με τον Μπάμπη ήρθαμε πιο κοντά αυτά τα χρόνια που κάναμε προσωπική πορεία. Το 2004 έπρεπε να τελειώσει η συνεργασία. Υπήρχε κορεσμός. Η απόφασή μας δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα. Οι ίδιοι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να παράγουμε με τον ίδιο τρόπο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA