Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τις αναίτιες επιθέσεις που έχει δεχθεί, για τους υποκριτές που έχει συναντήσει, αλλά και για όσους τον εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show».

«Το όνομά μου εκτοξεύθηκε αλλά τα μυαλά μου δεν πήραν αέρα. Η αναίτια επίθεση που δέχτηκα (σσ: εννοεί σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη) με εξύψωσε τόσο πολύ που άρχισαν όλοι να δείχνουν ότι με αγαπάνε, ακόμα και αυτοί που δεν με αγαπούσαν. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που μου ζητάνε συγγνώμη με τον τρόπο τους και γελάω με άλλους που μου δείχνουν τόσο μεγάλη αγάπη, ενώ ξέρω ότι δεν ισχύει. Δεν περιαυτολογώ αλλά είμαι ένας καλός ηθοποιός και όλοι με ήθελαν στις δουλειές τους» τόνισε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν έχω νιώσει πόνο, αλλά πικρία όταν με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά. Τους δάνεισα χρήματα για να γίνει μια δουλειά και δεν μου τα επέστρεφαν ποτέ. Εκτός από τα προβλήματα με το metoo και τον κορονοϊό, δεν μας δίνουν τα δικαιώματα και από τις πλατφόρμες. Κάνουμε μεγάλους αγώνες».

Παράλληλα, μίλησε και ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και το έργο που γίνεται εκεί.

«Οι φίρμες σνόμπαραν το σωματείο παλιά, τώρα όχι. Ειδικά όταν ξεκίνησε το πρόβλημα του κορονοϊού ήρθαν ακόμα και πολύ παλιοί ηθοποιοί. Βοηθάνε πάρα πολύ πια και δίνουν χρήματα. Μερικοί έδωσαν πολλά χρήματα για να βοηθήσουν άλλους ηθοποιούς που είχαν πρόβλημα στον κορονοϊό. Χρειάζονται οι συλλογικές συμβάσεις για να ξέρει ο μικρός ηθοποιός τι πρέπει να παίρνει. Τα τελευταία 15 χρόνια παρουσίαζαν ότι οι εργαζόμενοι στο θέατρο είχαν σαν πρώτη τους μέρα εργασίας την πρεμιέρα και όχι τις πρόβες. Το υπουργείο Πολιτισμού όταν χρειαστήκαμε βοήθεια μας βοήθησε», τόνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA