Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη είχε αφιέρωμα στην ελληνική τραπ σκηνή και δεν θα μπορούσε να μην γίνει μεγάλη αναφορά στον χαμό ενός από τους κυριότερους εκπροσώπους της, τον Mad Clip που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου. Ο δημοφιλής τράπερ επέστρεφε σπίτι του μετά από τον γάμο ενός φίλου του που έγινε σε γνωστό μαγαζί της Βάρκιζας, κι έχασε τον έλεγχο της πολυτελούς Porsche του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» με μεγάλη ταχύτητα σε κολόνα επί της Λεωφόρου Αθηνάς, έξω από την εκκλησία της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Διαβάστε ακόμη: Light για Mad Clip: Μεγάλη απώλεια, υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε πολύ περισσότερο

Για τον αδικοχαμένο μουσικό μίλησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη τέσσερις στενοί φίλοι του. Ο Strat, ο Mike, ο Con The G και ο dj Stephan θυμήθηκαν τον άνθρωπο που τους έκανε να γελάνε, την μεγάλη καρδιά που δεν ξέκοψε από τις πλατείες μόλις έβγαλε λεφτά, τον φίλο που τους έλεγε να μην οδηγούν όταν πίνουν. «Δεν θα βγει άλλος σαν αυτόν», ανέφεραν χαρακτηριστικά για τον Mad Clip κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυα τους.

«Ήταν ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν. Εργατικός φουλ, δεν ήξερα άλλον τόσο εργατικό όσο εκείνος. Δεν σταματούσε να δουλεύει ποτέ. Δεν ήθελε να βλέπει τον κόσμο να τσακώνεται μεταξύ τους, τους αγαπούσε όλους, ένωνε τη μουσική, ένωνε τον κόσμο. Εμφανίσιμος, καλή καρδιά, δεν ήταν τσογλάνι. Ακόμη και που έπιασε χρήματα, γινόταν ακόμη καλύτερος. Αδερφός, δεν θα άφηνε κανέναν να μιλήσει άσχημα για φίλο του. Δεν ξέχασε τίποτα, ερχόταν ακόμη στην πλατεία και άραζε. Δεν ήταν ο Mad Clip, ήταν πάντα ο Pete. Ήταν από τους πιο αληθινούς ανθρώπους» ανέφεραν συγκινημένοι οι φίλοι του.

«Αν όχι ο μεγαλύτερος, ήταν μεγάλος μάγκας. Ντόμπρος, ξεκάθαρος, δεν παρίστανε ποτέ ότι ήταν κάποιος άλλος. Δεν υπήρχε άνθρωπος να πει κακή κουβέντα για εκείνον, εκτός από τον χαζό τον TUS που κράζει μέχρι και τη μάνα του. Μεγάλη απώλεια. Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε πολύ περισσότερο. Χοντρό αυτό που λέω… Τα καλύτερα παιδιά πεθαίνουν νέα», είπε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο Light, ο οποίος ήταν ένας από τούς κολλητούς φίλους του τράπερ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA