Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αννα Μαρία Βέλλη έχει πέσει θύμα κακοποίησης από σύντροφό της και με αφορμή τις γυναικοκτονίες μίλησε για τον δικό της εφιάλτη. Η γνωστή influencer αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία με τα σημάδια της κακοποίησης και έδωσε συνέντευξη αποκαλύπτοντας πως «τον συντηρούσα και κατέληξα να τρώω ξύλο». 

Διαβάστε ακόμη: Τζέιμς Καφετζής για κακοποίηση στην Αννα Μαρία Βελλή: Μου είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα

Καλεσμένη στο διαδικτυακό κανάλι του Youtuber Konilo, η Άννα Μαρία Βέλλη περιέγραψε την τοξική και κακοποιητική σχέση με τον πρώην σύντροφό της, ενώ το απόσπασμα μετέδωσε και η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου (27/11). «Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω. Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια. Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να με βλέπω στον καθρέφτη και να θέλω να τον σπάσω» είπε η πρώην παίκτρια του Survivor 4.

«Τον συντηρούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα. Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες… Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα», αποκάλυψε. 

«Στη φάση που ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση εγώ επέλεξα να μη μιλήσω και κακοποιηθεί και η ψυχούλα μου επιπλέον, από πάνελ τηλεοπτικά που εύχομαι να μην έχουν κόρες και να μην τις βρούνε σε τέτοια κατάσταση. Όταν έφαγα το πολύ ξύλο πήγα σε ένα φίλο και μου έβαλε ένα πιάτο φαγητό και του είπα δεν πεινάω, έφαγα ξύλο. Αντιμετωπίζω την κατάσταση με χιούμορ. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες, να μη φοβάμαι. Αν οι φίλοι του ανθρώπου που με χτυπούσε τον ξέκοβαν ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα. Τώρα που δεν το έχουν ξεκόψει, που είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα θα γίνει το ίδιο» ανέφερε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA