Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δεν θα ξαναδούλευα με τίποτα με τον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε ο ηθοποιός, Χρήστος Συριώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν δούλευε ξανά μαζί του γιατί: «Αλαζονεία, έπαρση και συνεχή ουρλιαχτά δημιουργούσαν ένα αρρωστημένο κλίμα στην παράσταση. Είμαστε μάρτυρες κακοποιητικών συμπεριφορών από εκείνον και κάναμε επίσημη καταγγελία στον ΣΕΗ. Η έπαρση και η αλαζονεία οδήγησαν σε αυτή τη συμπεριφορά. Η έπαρση οδηγούσε σε αυτές χυδαίες συμπεριφορές», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Συριώτης.

Διαβάστε ακόμη: Αννα Μαρία Βέλλη για κακοποίηση: Τον συντηρούσα και έτρωγα ξύλο

Πάντως, ο ίδιος διέψευσε το δημοσίευμα εφημερίδας που έγραψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης τον εξευτέλιζε όταν είχε καρκίνο. «Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο, ο τίτλος της εφημερίδας είναι παραπλανητικός», διευκρίνισε ο Χρήστος Συριώτης. 

Για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο Χρήστος Συριώτης συμπλήρωσε: «Δεν ήταν μόνο χειριστικός στη δουλειά ήταν και στην καθημερινότητά του. Μπορεί να ξυπνούσε στραβά και να ξέσπαγε πάνω μας. Βίωσα κάτι απάνθρωπο με τον Φιλιππίδη, όταν συνεργαζόμασταν την περίοδο που είχα καρκίνο. Ήταν δύσκολο για όλους μας να δουλεύουμε μαζί του, το κλίμα ήταν αρρωστημένο. Δεν θέλαμε να φτάσουμε στην Επίδαυρο για να μην παίξουμε μαζί του, μας εξευτέλιζε συστηματικά», αποκάλυψε ο Χρήστος Συριώτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA