Μενού
  • Α-
  • Α+

Για δεύτερη συνεχόμενο βράδυ ο  Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε με κάμερα από το σπίτι του στο «The 2Night Show», μιας και νόσησε από κορονοϊό, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπομπής είδαμε αποσπάσματα από τη συνέντευξή του με την Νένα Μεντή. Η ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική πορεία της, τον σύντροφό της, την κόρη της, αλλά και την χαρτοπαιξία της.

Διαβάστε ακόμη: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Live από το σπίτι εμφανίστηκε στο The 2Night Show λόγω κορονοϊού

«Με ερωτεύθηκαν πολύ στη ζωή μου, είμαι χορτάτη. Εγώ αγάπησα, είμαι της αγάπης. Είμαι 44 χρόνια με έναν σπουδαίο άνθρωπο, νεότερο από εμένα, είναι ηθοποιός, παίζαμε μαζί και έτσι ερωτευθήκαμε, με έχουν ερωτευθεί, ήμουν όμως δύσκολη», είπε η Νένα Μεντή.

«Μένουμε ξεχωριστά 15 χρόνια, όμως είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, είμαστε όλη μέρα μαζί, αν το κάνεις Γρηγόρη θα δεις ότι είναι το καλύτερο, αρκεί να είσαι γεμάτος μέσα σου και να μην αισθάνεσαι ανασφάλεια αν είσαι μόνος σου στο σπίτι. Μέναμε μαζί για 25 χρόνια», συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA