Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα διαφορετικό «The 2Night Show» είχε ετοιμάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η ομάδα του για το βράδυ της Δευτέρας (29/11) με best of συνεντεύξεων που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και live σύνδεση από το σπίτι του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Ρέβη: Η πρώτη αντίδραση μετά τη συγγνώμη που της ζήτησε ο Αρναούτογλου για το bullying

«Δεν είμαι στο πλατό, δεν είμαι στο στούντιο, αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει διαφορετικά απ' ότι ξέρετε, αφού δεν έγιναν γυρίσματα. Εγώ έμεινα σπίτι, με επισκέφτηκε ο κορονοϊός και δεν μπορούσαν να γίνουν γυρίσματα. Έμεινα μέσα για 10 μέρες και έτσι όλο αυτό το τριήμερο της τηλεοπτικής μας συνάντησης θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου περαστικά και δύναμη σε όσους ανθρώπους έχουν νοσήσει από κορονοϊό και οτιδήποτε άλλο. Δεν ήμουν μόνο εγώ, νόσησε και η μπάντα πριν από λίγες μέρες μαζί με άλλους συνεργάτες. Μέσα από την καρδιά μας, περαστικά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την έναρξη της εκπομπής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA