Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν το πρωί της Πέμπτης (2/12) ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για τον γάμο του που θα γίνει τον Αύγουστο, αλλά και την κατά 20 χρόνια μικρότερη σύντροφό του. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα πρόθεση να μηνύσω την Google επειδή γράφει πως είμαι μεγαλύτερη»

«Παντρεύομαι! Είναι Ελληνο-Γερμανίδα. Αυτή μου είπε πως θέλει να είμαστε μαζί. Σοκαρίστηκα και εγώ. Δεν ήξερε πως είμαι ηθοποιός. Είναι χημικός στα πετρέλαια. Ταξιδεύει πολύ στο εξωτερικό. Όταν γνωριστήκαμε έμενε Κωνσταντινούπολη. Εκεί ήταν η έδρα της. Τώρα θα γίνει η Αθήνα. Παντρευόμαστε στις 27 Αυγούστου. Θα είναι στο Ναύπλιο ο γάμος. Στην αρχή δεν ήθελε γάμο. Ούτε εγώ σκεφτόμουν να ξαναπαντρευτώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Σουξές στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα. 

«Γνώρισα μια γυναίκα τελείως διαφορετική από όποια είχα γνωρίσει μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ ερωτευμένος με την Νικόλ. Συνειδητοποίησα ότι αυτήν θα έπρεπε να έχω από την αρχή στη ζωή μου. H Νικόλ είχε ξαναπαντρευτεί. Έχει ένα παιδί στην ηλικία του γιου μου. Αγόρι 25 χρονών. Ο γιος μου είναι 25 χρονών. Ο γιος μου έμαθε από τα sites ότι θα παντρευτώ. Δεν έχει γνωρίσει ακόμη τη Νικόλ», συνέχισε ο ηθοποιός.

«Με τη Νικόλ έχουμε 20 χρόνια διαφορά ηλικίας. Της είπα, “βρε αγάπη μου γλυκιά εμένα με βλέπεις, δεν είμαι όμορφος, εσύ είσαι κούκλα, δεν έχω πολλά λεφτά, ηθοποιός είμαι και ούτε και νέος είμαι”. Και μου απάντησε: “Εγώ εσένα θέλω”. Τι να πώς εγώ τώρα; Ε, έλιωσα», κατέληξε ο Γιώργος Σουξές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA