Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη απώλεια για την Λίνα Σακκά, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας. Την είδηση την έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook, κάνοντας λόγο για τον ήρωά της και τον άνθρωπο που της έμαθε να αγαπά και να αγκαλιάζει το διαφορετικό.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα πρόθεση να μηνύσω την Google επειδή γράφει πως είμαι μεγαλύτερη»

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου, ο ήρωάς μου, το είδωλό μου. Μου δίδαξε αγάπη, μου δίδαξε σεβασμό, μου δίδαξε να σέβομαι τη διαφορετικότητα. Πίστεψε σε εμένα και υποστήριξε τα όνειρά μου, δεν μου αρνήθηκε ποτέ τίποτα ,αλλά ήταν πάντα εκεί παρών για να με προστατεύει!!!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D2767964010162866%26id%3D100008478821339&show_text=true&width=500

Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε με έναν υπέροχο πατέρα, ελπίζω να γίνω τόσο καλός γονιός και εγώ για το παιδί μου!!! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ» έγραψε η γνωστή ηθοποιός στην ανάρτησή της στα social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA