Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Αλκαίος είναι και πάλι εδώ. Ο αγαπημένος τραγουδιστής πήρε την απόφαση να πιάσει ξανά μικρόφωνο και να ανέβει στην πίστα, έπειτα από 11 χρόνια απουσίας. Μάλιστα, το έκανε μέσω της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», χαρίζοντας στους τηλεθεατές ένα αξέχαστο Σάββατο με επιτυχίες όπως τα «Με δυο μαρμάρινα φιλιά», «Τι Τι;», «Συρματόπλεγμα», «Σ’ αγαπάω», «Opa», «Μάτια θλιμμένα» και πολλά άλλα κομμάτια που έχουμε αγαπήσει.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αλκαίος: Επιστρέφει για μια βραδιά στο MEGA μετά από 11 χρόνια απουσίας

Η τελευταία εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου (πριν από αυτή στο MEGA) ήταν στο μακρινό πλέον 2010. Τον Μάιο εκείνης της χρονιάς εκπροσώπησε την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, τερματίζοντας στην 8η θέση με το τραγούδι «Opa», έχοντας μάλιστα ελάχιστη οικονομική στήριξη από την ΕΡΤ. 

Από το σημείο αυτό κι έπειτα, ο Αλκαίος «εξαφανίστηκε». Έφυγε αμέσως μετά την Eurovision με προορισμό το νησί της Μήλου, προκειμένου να ηρεμήσει από την ένταση του διαγωνισμού και να καλύψει το εσωτερικό του κενό μετά την απώλεια της αγαπημένης του γιαγιάς. Μάλιστα, σε ένα οικόπεδο της γιαγιάς του στα Πολλώνια, άρχισε να χτίζει ένα πανέμορφο σπίτι, αλλά και ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο σε μίνιμαλ, αλλά και κυκλαδίτικο στιλ. 

https://www.instagram.com/p/BsxZfRkgotF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί το 2012 να κυκλοφόρησε ένα επετειακό album, με τίτλο «Deja Vu», για τα 20 χρόνια του στο τραγούδι, ωστόσο περιείχε μόνο παλιά και αγαπημένα του κομμάτια. Ο Αλκαίος δεν είχε σκοπό να επιστρέψει από τη Μήλο. 

Έμεινε εκεί και αφοσιώθηκε στο νέο του εγχείρημα, το οποίο ονόμασε «Salt Suites and Executive Rooms» και στο οποίο, όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες του στα social media, κυριαρχεί το λευκό. To Salt του τραγουδιστή αποτελείται από 10 διαφορετικές σουίτες, στις οποίες έχει δώσει ονόματα από παραλίες του νησιού, όπως Κλέφτικο, Φυριπλάκα και Σαρακίνικο. 

https://www.instagram.com/p/Bm8WbQjAZVG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσον αφορά τις τιμές τους τώρα, απ' ότι βλέπουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Salt-Milos, κάποια δωμάτια ξεκινούν στη low season από 110 ευρώ τη βραδιά, ενώ φτάνουν στη high season μέχρι και τα 790 τη βραδιά. Προσφέρουν ωστόσο όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες τους, ενώ έχουν και αρκετά καλή βαθμολογία στη Google (4.7/5). 

https://www.instagram.com/p/CFrpQYzFCKJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ο Γιώργος Αλκαίος αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα, προκειμένου να ζήσει και να εργαστεί σε αυτό το πανέμορφο μέρος. Πολλοί στη θέση του ίσως να έκαναν το ίδιο.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA