Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η πρώην παίκτρια του MasterChef, Μαρία Μπέη, εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε στο δεξί της πόδι και έπρεπε να αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση. 

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Η πιο στυλάτη εμφάνιση στη βόλτα με τις δίδυμες κόρες της

Η Μαρία Μπέη ενημέρωσε τους followers της στο Instagram για την κατάστασή της μέσω stories που ανέβασε στο προφίλ της. Στο πρώτο story έγραψε: «Καλημέρα/ Καλησπέρα δεν έχω την αίσθηση του χρόνου. Μόλις ξύπνησα από το χειρουργείο που έκανα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον».

Η Μαρία Μπέη επανήλθε αργότερα με το ακόλουθο μήνυμα: «Τα μηνύματά σας είμαι άπειρα και λόγω της κατάστασης δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Θέλω όμως να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα στο πόδι μου, το οποίο γινόταν επικίνδυνο και έτσι, το χειρούργησα. Πονάω αρκετά, αλλά με τον καιρό θα είμαι καλύτερα».

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του MasterChef ανέβασε νεότερο story όπου εξήγησε αναλυτικά ποιο ήταν το πρόβλημα της υγείας της: «Επειδή με ρωτάτε τι έκανα… Έκανα εγχείρηση σε όλο μου το δεξί πόδι. Εδώ και 3-4 χρόνια είχα κιρσούς και θρόμβωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχα καλή κυκλοφορία του αίματος στις φλέβες μου, αλλά και στην αρτηρία κτλ κλτ. Είχα πολλούς πόνους και άλλα πολλά προβληματάκια, αλλά το άφησα γιατί δεν μπορώ τα νοσοκομεία. Το αποτέλεσμα; Δεν μπορώ να περπατήσω προς το παρόν, αλλά θα γίνει καλά, σωστά;», έγραψε η Μαρία Μπέη. 

Νωρίτερα και με αφορμή το φαγητό του νοσοκομείου που δεν της άρεσε, έδειξε πως δε χάνει το χιούμορ της ούτε αυτές τις στιγμές, ανεβάζοντας σε στόρι την παρακάτω φωτογραφία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA