Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξαν οι φωτογραφίες που ανέβασε η Madonna στο προφίλ της στο Instagram όπου απεικονίζεται στο κρεβάτι της (και όχι απαραίτητα πάνω σε αυτό σε όλες τις πόζες) με σέξι εσώρουχα και άκρως ερωτική διάθεση. 

Διαβάστε ακόμη: Madonna: Τα «έβαλε» με το Instagram, επειδή της κατέβασε τις φωτογραφίες που φαινόταν η θηλή της - Γιατί τις ανέβασε ξανά

Δεδομένου ότι σε κάποιες από τις φωτογραφίες φαινόταν εν μέρει η θηλή, το Instagram κατέβασε το ποστ επειδή παραβιάζονταν οι κανόνες περί γυμνού. Έτσι, η «βασίλισσα της ποπ» αναγκάστηκε να τις ξανανεβάσει με αυτοκόλλητα πάνω στο επίμαχο σημείο και σχολιάζοντας μεταξύ άλλων:

«Είναι ακόμα εκπληκτικό για μένα ότι ζούμε σε μια κουλτούρα που επιτρέπει σε κάθε εκατοστό του σώματος μιας γυναίκας να φαίνεται εκτός από μια θηλή. Λες και αυτό είναι το μόνο μέρος της ανατομίας μιας γυναίκας που θα μπορούσε να σεξουαλοποιηθεί. Η θηλή που θρέφει το μωρό! . Δεν μπορεί μια αντρική θηλή να βιωθεί ως ερωτική;;!! Και τι γίνεται με τον κ*λο μιας γυναίκας που δεν λογοκρίνεται ποτέ πουθενά».

https://www.instagram.com/p/CWtb5sSI031/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τότε, όμως, ήταν που άναψαν τα αίματα ακόμα περισσότερο αφού ο 50 Cent θέλησε να σχολιάσει τις επίμαχες φωτογραφίες γράφοντας: «Ό,τι πιο αστείο είδα σήμερα! LOL. Αυτή είναι η Μαντόνα στο κρεβάτι να προσπαθεί να το παίξει "Like a virgin" στα 63 της. Τό 'χει χάσει για να ανεβάζει στο διαδίκτυο τον γερασμένο κ*λο της».

Φυσικά, η Madonna δεν άφησε το σχόλιο να πέσει κάτω και ανέβασε κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, δίνοντας πληρωμένη απάντηση στον 50 Cent:

«Εδώ ο 50 Cent προσποιούνταν ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισες να με κακολογήσεις! Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς την προσοχή, προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα social media. Η χαμηλότερου επιπέδου επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας. Απλώς ζηλεύεις, δεν θα φαίνεσαι τόσο καλός όσο εγώ, ούτε θα διασκεδάζεις τόσο πολύ όταν θα είσαι στην ηλικία μου».

Τότε ο 50 Cent αποφάσισε να ρίξει τους τόνους και μέσω Twitter ζήτησε συγγνώμη, ώστε να κλείσει το θέμα:

«Πρέπει να πλήγωσα πολύ τα συναισθήματα της Madonna, πήγε και ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία του MTV από το 2003. Εντάξει, συγνώμη, δεν είχα σκοπό να πληγώσω τα συναισθήματά σου. Δεν ωφελούμαι από όλο αυτό, σε κάθε περίπτωση, είπα αυτό που σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογραφία, ελπίζω να δεχτείς τη συγνώμη μου».

Προς το παρόν η Madonna δεν έχει απαντήσει.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA