Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για τη σειρά «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», καθώς και για τους Δημήτρη Λιγνάδη και Παύλο Χαϊκάλη. Ο Μιχάλης Ρέππας, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», τονίζοντας ότι «ο Θανάσης και εγώ ποτέ δεν έχουμε δεδομένο κανέναν θεατή για τις δουλειές μας. Πάντα έχω μεγάλη αγωνία για τις δουλειές μου και όσο περνούν τα χρόνια έχω ακόμα μεγαλύτερη. Είχαμε τεράστια αγωνία. Η τηλεόραση δεν είναι το ίδιο με το θέατρο. Συναισθηματικά θέλω να συνεχίσει η σειρά, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν πρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν ξέρει αν πρέπει να συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Αρης Σερβετάλης: Πήγε στο Αγιο Ορος και παραβρέθηκε σε αγρυπνία στη Μονή Βατοπεδίου

Μιχάλης Ρέππας για Αρη Σερβετάλη: Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του

«Δεν έχω κάτι να σχολιάσω για τον Άρη Σερβετάλη. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Συνεργάζομαι με ηθοποιούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν έχω θέμα» απάντησε ο Μιχάλης Ρέππας σε ερώτηση που του έγινε για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την απόφαση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος». 

Ρέππας για Δημήτρη Λιγνάδη: Εχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης

«Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λιγνάδη και κανένας δεν γνωρίζει αν αυτό για το οποίο κατηγορείται κάποιος είναι αλήθεια αν δεν τελεσιδικήσουν τα πράγματα. Είμαι πολύ επιφυλακτικός και δεν θέλω να σχολιάσω παραπάνω, δεδομένου ότι το πράγμα έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης» ανέφερε.

Ρέππας: Καλά κάνει ο Παύλος Χαϊκάλης και επιστρέφει στο θέατρο

«Για τον Παύλο Χαϊκάλη δεν έχω ακούσει καμία αποκάλυψη, δεν καταλαβαίνω καν τι μου λες. Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν έχει κάποιος το δικαίωμα να επιστρέψει; Υπάρχει κάποια κατηγορία για τον Παύλο; Αυτό για το οποίο συζητήθηκε ο Παύλος δεν είναι αξιόποινο και ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη. Φυσικά και θα συνεργαζόμουν μαζί του, δεν κατηγορείται για κάτι. Καλά κάνει που επιστρέφει στο θέατρο. Όχι μόνο δεν έχει τελεσιδικήσει κάτι για τον Παύλο, δεν κατηγορείται καν», τόνισε ο Μιχάλης Ρέππας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA