Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού αυτό το Σαββατοκύριακο στην πρεμιέρα του στο Teatro, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Κακοσαίο, καθώς ο τραγουδιστής βγήκε και ερμήνευσε το κομμάτι «η Αθήνα μου», με φόντο τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

Διαβάστε ακόμη: Φίλιππος Πλιάτσικας: Γιατί οι Πυξ Λαξ δεν έπαιξαν ποτέ στα μπουζούκια

Στο βίντεο που έχει αρχίσει τις τελευταίες ώρες να κάνει το γύρο του διαδικτύου και παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1, είδαμε τον Αργυρό, τα μάρμαρα, αλλά και ένα «βουνό» από λουλούδια μπροστά του.

Τα σχόλια στα social media ήταν πολλά, με τα περισσότερα να κάνουν λόγο για «άσχημο θέαμα», με την εικόνα των μαρμάρων να μην αρμόζει να παρουσιάζεται σε ένα νυχτερινό κέντρο. 

Ας δούμε μερικά από αυτά που σχολίασαν οι χρήστες του διαδικτύου: 

https://twitter.com/panpatagiannis/status/1467053581849468928?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/TpYpQHQu6jlsGzv/status/1467860211750821894?ref_src=twsrc^tfw

Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή ούτε ο τραγουδιστής, ούτε το νυχτερινό κέντρο έχει πάρει κάποια θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA