Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/12) η Βίκυ Καγιά. Η ξανθιά παρουσιάστρια του Star χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ μίλησε και για την απόφασή της να αποχωρήσει από τον φετινό κύκλο του GNTM, αλλά και τη ζωή της. 

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού

«Υπήρχαν δύο λόγοι (που αποχώρησα). Πρώτον ότι έχω μάθει στην επαγγελματική μου ζωή να σταματάω εκεί που δεν αντέχω. Αν περάσω τα όριά μου με πιάνει νευρικότητα, δεν ήμουν εγώ αυτή πότε γιατί να γίνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Ήμουν καμένη από την κούραση, 5 χρόνια δεν είχα ξεκουραστεί κανέναν Αύγουστο, το GNTM είναι μια πολύ απαιτητική παραγωγή, μιλάμε για 24ωρα και αυτό έκανε build up. Έκανα ένα pause. Τώρα pause, break δεν ξέρω. Κάναμε πολλές συζητήσεις με το κανάλι.

Πήγα στη Νέα Υόρκη και έκανα μαθήματα για θέατρο, τηλεόραση και παρουσίαση. Έκανα σεμινάρια και εκεί είδα ότι ηθοποιός δεν μπορώ να γίνω παρά μόνο celebrity acting δηλαδή να κάνω εμένα. Έκανα πάρα πολλά πράγματα για να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να δω ότι κάνω για την τηλεόραση» είπε η Βίκυ Κάγια. 

«Δεν είμαι σίγουρη. Δεν ξέρω αν είμαι κομμένη και ραμμένη για αυτό το πράγμα. Είναι σαν να μην είμαι ο εαυτός μου. Φαρμακώνομαι με τον αρνητισμό, μαραζώνω» ανέφερε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA