Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και με την απόφαση να κατέβει ως δήμαρχος Χαλανδρίου και να απέχει από τηλεόραση και θέατρο τα επόμενα χρόνια, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας που βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2night Show.

«Αν εκλεγώ, η σειρά που γράφω τώρα μάλλον θα είναι η τελευταία τουλάχιστον για αρκετά χρόνια. Μετά δεν ξέρεις αν θα σε περιμένει κάποιος και αν θα είσαι και απαραίτητος, αν και δε νομίζω πως είναι κανένας απαραίτητος. Έχω στο μυαλό μου βέβαια, γιατί ο καλλιτέχνης δε σταματάει ποτέ να υπάρχει, θα γυρίσω με κάτι που θα πουλήσει πολύ. Πάντως, για ένα μεγάλο διάστημα θα απέχω γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσω και τις καινούργιες ευθύνες. Βλέπω και τώρα τις ευθύνες που είμαι αυτοδιοικητικός στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. 66 δήμοι. Έχω επαφή με 66 δημάρχους και αντιδημάρχους πολιτισμού» τόνισε και στη συνέχεια με αφορμή ένα επεισόδιο του «Κάτι ψήνεται» που έτυχε να παρακολουθήσει και τον τρόπο που συμπεριφέρονταν οι συμμετέχοντες σχολίασε:

«Η τηλεόραση που διδάσκει στον κόσμο τον ευτελισμό της ανθρώπινης υπόστασης είναι για εμένα οδυνηρή. Υπάρχει ένας ορυμαγδός από ριάλιτι, δεν λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν αλλά με ένα όριο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA