Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον σάλο που προκάλεσε ο Γιάννης Βασιλείου με τις δηλώσεις του ότι είδε τον ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού να βιάζει μια κοπέλα και δεν έκανε τίποτα, ο τραγουδιστής προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση που κράτησε. Γι' αυτό και, μιλώντας στο OPEN, υποστηρίζει τώρα ότι απείλησαν τη ζωή του και τα παιδιά του, όταν έγινε μάρτυρας του συγκεκριμένου βιασμού. 

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Σκαφίδα και Πύρρος Δήμας είναι ζευγάρι - Το επιβεβαίωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη

Υποστήριξε, μάλιστα, τώρα ο Γιάννης Βασιλείου ότι αν έβλεπε σήμερα αυτό τον βιασμό, θα τον είχε δημοσιοποιήσει, καθώς και ο ίδιος έχει δύο κόρες. Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βασιλείου ανέφερε στο OPEN: «Όταν έγινε αυτό έπαθα πλάκα, σοκ. Όταν πήγα να φύγω με απείλησε ο ιδιοκτήτης και οι μπράβοι του μαγαζιού. Μου είπαν "Μην κάνεις τίποτα, θα με θάψουν". Θα με έβρισκαν σε χαντάκι. Απείλησαν τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Η ίδια η κοπέλα δεν είπε κάτι τότε. Πριν 40 χρόνια. Οι νόμοι της νύχτας ήταν πολύ βάρβαροι. Σήμερα θα το δήλωνα. Έχω δυο κορίτσια και ξέρω πώς είναι, πατέρας είμαι καταλαβαίνω. Τότε ήταν οι άγραφοι νόμοι της νύχτας. Τι πρέπει να κάνω; Η κοπέλα μου είπε ότι την απείλησαν και εκείνη. Απείλησαν τη ζωή της γι' αυτό δεν μίλησε. Υπόκοσμος».

Γιάννης Βασιλείου: Βίαζε κοπέλα στα καμαρίνια ιδιοκτήτης μαγαζιού - Εξαλλη η Σκορδά 

«Έχουν πέσει περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στην αντίληψή μου. Πριν πολλά χρόνια, έτυχε - δε μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε που ήταν, το αφεντικό έχει πεθάνει, ήταν στην παραλία κάπου - τελείωνε η σεζόν, πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου, τα παπούτσια μου, το μικρόφωνο και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε.

Άκουγα φωνές, πήγα να χτυπήσω να δω τι γίνεται, ανοίγω την πόρτα και μου έκανε νόημα να φύγω, μου την είπε. Έφυγα. Έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Δεν είναι και καλό πράγμα αυτό, είναι νύχτα. Δε φοβήθηκα να αντιδράσω, αλλά δεν μπορούσα, δεν ήθελα να μπω στη μέση. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα, ειλικρινά δε μετάνιωσα γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα, θα μπορούσα, αλλά θα έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός», ανέφερε ο Γιάννης Βασιλείου, προκαλώντας το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά.

«Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι φοβήθηκε πάρα πολύ, αλλά ντρέπεται να πει ότι φοβήθηκε, αλλά τώρα δεν μπορείς να πεις "μετανιώνω, ζητώ συγγνώμη, δε μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, δε μπορώ να δω στα μάτια μια άλλη γυναίκα;". Μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορείς εκείνη την ώρα να αντιδράσεις γιατί είναι και επικίνδυνο, αλλά κάτι κάνεις. Αλλά το "δε μετανιώνω"; Τα παίρνω όλα πίσω δε θέλω να σχολιάσω. Ένας άνθρωπος που το βλέπει δεν είναι συνένοχος;

Είναι άλλο το να έχεις μια υποψία και άλλο το να το βλέπεις και να μην το καταγγέλλεις. Δε θέλω να εξηγήσω τίποτα. Και η απάντηση είναι "δε μετανιώνω, θα έκανα το ίδιο;". Μην τρελαθούμε, Δεν υπάρχει, όχι δεν υπάρχει! Δεν πρέπει να σκεφτούμε το γιατί, τι συνέβη στο μυαλό ενός ανθρώπου που βγαίνει και λέει ότι φέρθηκε έτσι. Είναι μεγάλος άνθρωπος», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA