Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show βρέθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός και όπως ο ίδιος είπε, είχε την ευκαιρία να επανορθώσει για μια κουβέντα που είχε πει παλαιότερα και για την οποία είχε λοιδορηθεί και αφορούσε τη θέση ανδρών και γυναικών στη σύγχρονη οικογένεια.

«Έτσι όπως βίαια εξισώθηκαν τα αγόρια με τα κορίτσια και βίαια μπήκαν στη δουλειά και το διεκδίκησαν και πολύ σωστά έκαναν… Αλλά έγινε με πολύ βίαιο και γρήγορο τρόπο και αυτό είχε ολέθρια αποτελέσματα στο κύτταρο που λέγεται οικογένεια. Εξαιρετική ευκαιρία να επανορθώσω χωρίς μοντάζ και κόψιμο την κουβέντα, που έχω πει. Το έχω πει και έχω λοιδορηθεί. Η γυναίκα στο σπίτι και ο άντρας έξω» είπε ο Φίλιππος Σοφιανός και πρόσθεσε:

«Εννοώ ότι αν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, το παιδί έχει ανάγκη από την γονική παρουσία είτε την αρσενική είτε τη θηλυκή τουλάχιστον για τα τέσσερα, πέντε πρώτα χρόνια της ζωής του. Απαραίτητα. Δεν μπορούν τα παιδιά να μεγαλώνουν ούτε με παππούδες, ούτε με κουβερνάντες, ούτε με νταντάδες, ούτε σε ξένα χέρια. Εγώ είπα αυτά τα χρόνια αλλά δεν το έβαλαν και είπαν η γυναίκα να μένει στο σπίτι και ο άντρας έξω. Είναι το παλιό πρότυπο. Το αρσενικό ταξιδεύει και η γυναίκα κάθεται στο σπίτι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA