Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο ελληνικό #MeToo και στην απόφαση να καταγγείλει γνωστό ηθοποιό για κακοποίηση αναφέρθηκε η Τζένη Μπότση υποστηρίζοντας πως «έπρεπε να βγει μια Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω». 

Διαβάστε ακόμη: Μάρα Μεϊμαρίδη - Δεν αλλάζει στάση: «Εγώ έτσι μιλάω - Σαν τη Χούντα τα social media»

«Εγώ ησύχασα και δεν το περίμενα ότι θα ησυχάσω τόσο πολύ, ηρέμησα και βλέπω τη ζωή πιο θετικά. Έγινε μια μεγάλη αλλαγή γιατί είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο και συνεχίζει ο κόσμος να μιλάει και αυτό είναι πολύ θετικό», είπε η Τζένη Μπότση στο MEGA. «Ο καθένας θα μιλήσει όποτε μπορεί. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια γιατί έπρεπε να βγει μια Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω. Ο καθένας θα βγει να μιλήσει όποτε μπορεί, δεν θα πιέσω κανέναν», πρόσθεσε στη συνέχεια υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της πρωτοβουλίας της Σοφίας Μπεκατώρου που παρακίνησε κι άλλους να καταγγείλουν παρόμοιες κακαποιητικές συμπεριφορές», συμπλήρωσε. 

Η Τζένη Μπότση θυμήθηκε τον ρόλο της στο σίριαλ «Το Σημάδι του Έρωτα» και συγκινήθηκε μιας και είδε τον εαυτό της στο βίντεο «Η ατάκα με τον Κωστάκη και την χωριάτισσα έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές», σχολίασε. 

Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα

«Είχα δει την παράσταση, το γέλιο ήταν απίστευτο. Όταν με πήραν να παίξω ήταν μέσα στον εγκλεισμό και χάρηκα γιατί σκέφτηκα πως θα βγω από το σπίτι μου. Μου φαινόταν συγκινητικό να ξαναπαίξω σε σίριαλ  των Ρέππα – Παπαθανασίου», είπε η Τζένη Μπότση για τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα». «Το μακιγιάζ και το χτένισμα στον ρόλο είναι υπερβολικό, αλλά το χαίρομαι πολύ. Δεν μπερδεύω την προφορά του σίριαλ ευτυχώς στην πραγματική μου ζωή. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί του χρόνου, έχει γραφτεί και έχει γυριστεί. Έχουμε γυρίσει ήδη και το φινάλε», ανέφερε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA