Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τρίτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού «Μις Υφήλιος», η Ινδία κερδίζει την πρωτιά με την 21χρονη Χαρνάαζ Σάντου να αναδεικνύεται «Μις Υφήλιος 2021» και να ανακηρύσσεται «η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου» την Κυριακή (12/12) στο 70ό διαγωνισμό ομορφιάς, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Εϊλάτ του Ισραήλ.

Διαβάστε ακόμη: Μις Υφήλιος: Αποχώρησε η Ραφαέλα Πλαστήρα λόγω Παλαιστίνης - Την Ελλάδα εκπροσωπεί η Σοφία Αραπογιάννη

Στις πρώτες της δηλώσεις η 21χρονη καλλονή, με ύψος 1,76 μ., δεν έκρυψε την ευτυχία της, ενώ επεσήμανε πως τη νίκη της και γενικότερα όλα όσα κάνει τα οφείλει στο γεγονός ότι πιστεύει στις δυνάμεις της, συμβουλεύοντας τον καθένα να πιστέψει στον εαυτό του. 

https://www.instagram.com/p/CXWYPGLqAAw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/CXaFzjXKqdX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXaRK24rKzd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXWwcYGq2Rs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXWwJgUqP-2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXUe4CRqxxp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δύο προηγούμενες φορές που η Ινδία είχε νικήσει στο διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» ήταν το 2000 με τη Λάρα Ντούτα και το 1994 με τη Σουσμίτα Σεν.

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης φέτος βρέθηκε η Νάντια Φερέιρα από την Παραγουάη, στην τρίτη η Λαλένα Μσουάνε από τη Νότια Αφρική, στην τέταρτη η Βαλέρια Άγιος από την Κολομβία και στην πέμπτη η Μπεατρίς Γκόμεζ από τις Φιλιππίνες.

Η 22χρονη Σοφία Αραπογιάννη, με ύψος 1,74 μ. και καταγωγή από την Ιθάκη, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα μας, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να μπει στο Τοπ-16 του διαγωνισμού ομορφιάς. Η μοναδική φορά που η χώρα μας κέρδισε στο διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» ήταν το 1964 με την Κορίνα Τσοπέη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA