Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις δύο γυναίκες που κατηγόρησαν τον «Mr. Big» από το «Sex and the City», κατά κόσμον Κρις Νοθ, μία ακόμη κατήγγειλε  τον γνωστό ηθοποιό. Η 30χρονη σήμερα κοπέλα, εργαζόμενη σε εταιρεία τεχνολογίας, μίλησε στο αμερικανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Daily Beast, με το ψευδώνυμο «Άβα», ισχυριζόμενη πως ο Νοθ τη στρίμωξε και την κακοποίησε σεξουαλικά στο γραφείο ενός εστιατορίου, στο κέντρο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, το 2010.

Διαβάστε ακόμη: Σάλος με τον «Mr. Big» του «Sex and the City»: Κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης

Αφού τον χαρακτηρίζει «ατημέλητο», «σκληρό» και «δυνατό», αναφέρει πως την περίοδο εκείνη ήταν 18 ετών και εργαζόταν ως τραγουδίστρια στο Da Marino, ένα ιταλικό εστιατόριο στην 49η οδό κοντά στην Times Square. Όνειρό της ήταν πάντα η υποκριτική, ωστόσο έβγαζε ελάχιστα χρήματα ως ηθοποιός, με αποτέλεσμα να δουλεύει στον συγκεκριμένο χώρο εστίασης ως τραγουδίστρια για να ενισχύει το εισόδημά της.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της «Άβα», γύρω στη μία τα ξημερώματα, αφού έκλεισε το εστιατόριο και όλοι οι πελάτες αποχώρησαν, πήρε το παλτό και την τσάντα της για να φύγει, ωστόσο ο «Mr. Βig» έσβησε το φως και άρχισε να τη φιλάει, σπρώχνοντάς την πάνω σε ένα γραφείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA