Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και εξομολογήθηκε ότι έφτασε σε σημείο να μην θέλει τη σέξι πλευρά της. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα όνειρά της και εξήγησε ποια χαρακτηριστικά στους άλλους ανθρώπους δεν της αρέσουν.

Το απόσπασμα από της συνέντευξης που μιλά για το κίνημα #ΜeToo και για την περίοδο που δεν ένιωθε εντάξει με το σώμα της.

Η επιτυχία αυτή συνοδεύτηκε από τίμημα; Σε ρωτάω γιατί κάποια περίοδο είχα την αίσθηση –που μπορεί να ήταν και λάθος– ότι προσπαθούσες με κάθε τρόπο να απομακρυνθείς από τη σέξι και μοιραία εικόνα που σου είχαν προσδώσει τα Μέσα.

Όχι μόνο τα Μέσα αλλά και δυο-τρεις ρόλοι. Και οι φωτογραφίσεις για αυτούς τους ρόλους στα περιοδικά, που τότε βασίζονταν σε ξένα εξώφυλλα ηθοποιών που όλοι θαυμάζαμε και τις έκλεινε το εκάστοτε κανάλι που φιλοξενούσε την όποια σειρά. Και βέβαια μου την προσέδωσε –όπως λες– κι αυτό που ήμουν από τη φύση μου, η εμφάνισή μου, η φωνή μου, το βάδισμά μου – ό,τι τέλος πάντων ήμουν. Αυτό ήταν το τίμημα. Έφτασα στο σημείο να λυπάμαι για ό,τι ήμουν. Ευτυχώς ήρθε η εποχή του Instagram που με απάλλαξε απ’ όποια ενοχή είχα.

Βλέποντας γυναίκες –μικρές και μεγάλες, όμορφες ή όχι, με παιδιά ή άνευ, καλλιτέχνες ή μπα, ποιοτικές ή όχι και τόσο τελικά– να προσπαθούν κατ’ εξακολούθηση να δείξουν ωραίες και ερωτικές και βέβαια να έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, μου φάνηκε συμπαθής η περίπτωσή μου. Άλλωστε ό,τι συνέβη συνέβη χωρίς προσπάθεια ή τακτική. Επιτέλους αισθάνομαι ανακουφισμένη και ήσυχη! Ζούμε πια σε μια πιο ελεύθερη, πιο απενεχοποιημένη εποχή. Κάποτε ήταν οι εξ επαγγέλματος δημόσια προβεβλημένοι, τώρα είμαστε όλοι, και μάλιστα οικειοθελώς, επιλέγοντας οι ίδιοι τον τρόπο, χωρίς να μας αναγκάζουν επαγγελματικοί λόγοι. Τώρα ένας κόσμος είμαστε κυριολεκτικά όλος ο πλανήτης! Και στα καλά –ελευθερία, ή έστω σημαντικά βήματα προς αυτήν, και βέβαια την αποδοχή της φύσης μας– και στα τραγικά –κλιματική κρίση, πανδημίες κ.ο.κ.– και στα φρικτά– ναρκισσισμός, υποκρισία, ιδιοτέλεια και σαχλαμάρα.

https://www.instagram.com/p/BsQD3ssHoEk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δήμητρα Ματσούκα: «Πού και πού μηνύω κανέναν - Μια φορά κέρδισα 30 εκατομμύρια»

«Με έχουν σεβαστεί τα μέσα, κανείς δεν με ρωτάει για την προσωπική μου ζωή, γιατί σέβονται τη διαχρονική μου επιθυμία να μην μιλάω για τέτοια. Απλώς κάτι βαθυκίτρινα μέσα έχουν εφεύρει ιστορίες που δεν ίσχυαν για να πουλήσουν. Αυτό συμβαίνει σταθερά κάθε 2-3 χρόνια. Πού και πού μηνύω κανέναν και φτου από την αρχή.

Έχω κερδίσει από δίκη 30.000.000 δραχμές. Δεν τα πήρα ποτέ τα χρήματα αλλά το περιοδικό έκλεισε δεν είναι και λίγο». δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA