Μενού
  • Α-
  • Α+

Δριμεία επίθεση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου που κατηγορείται ότι διέρρευσε βίντεο πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και έχει καταγγελθεί για παρενοχλήσεις από γυναίκες, εξαπέλυσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. «Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος», ανέφερε ο ηθοποιός. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος και Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνωρίστηκαν στην Αλόννησο

«Θέλω να σταθώ στο ότι τη μεγάλη επιτυχία ενός ανθρώπου έχουμε καταντήσει να είναι ποινικό αδίκημα, εννοώ για τη μεγάλη επιτυχία και το σουξέ που έχουν οι Ράδιο Αρβύλα. Τα έχουν βάλει όλοι με τον Κανάκη και βάζουν το χέρι στη φωτιά. Δεν ξέρουμε τι κάνει ο καθένας...», ανέφερε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1 ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. «Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Είναι χειρότερα από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας. Βέβαια, έχουν μία ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις βιντεοσκοπούν. Δεν θα κρίνω τις κοπέλες», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

«Η πράξη του Παναγιωτόπουλου θέλει κρέμασμα, είναι χειρότερη από βιασμό» επανέλαβε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και συμπλήρωσε: «Πήρε στο λαιμό του και τους ανθρώπους που τρέχουν χωρίς να φταίνε σε τίποτα, λέω και για τον Αντώνη Κανάκη τον οποίο γνωρίζω προσωπικά». «Δεν μαζεύεται αυτό το πράγμα είναι έγκλημα. Εγώ δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κινηματογραφήσω κοπέλα. Εγώ νομίζω τα κορίτσια πρέπει να προσέχουν. Είναι αρκετός κόσμος που τραβιέται και έχει το νου του μήπως δει τον εαυτό του στα social. Αντε να κάνει τη χαζομάρα ένα κορίτσι και να το επιτρέψει πώς γίνεται ένας άνδρας... Αυτό είναι κακοποιό στοιχείο για εμένα», τόνισε ο ηθοποιός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA