Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή αποτελούν το φρέσκο και πιο «καυτό» ζευγάρι της ελληνικής showbiz, με όλα τα media να ανυπομονούν για μία κοινή φωτογραφία τους ή μια δήλωσή τους. Η τελευταία ήρθε δια στόματος του ηθοποιού, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» το απόγευμα της Δευτέρας (20/12). 

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Μηνά: Εξηγεί γιατί έφυγε από την παράσταση που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης

«Παρατηρώ ως φαινόμενο το γεγονός ότι τώρα τελευταία η προσωπική μου ζωή καπελώνει την επαγγελματική μου. Κάποιες φορές με εκνευρίζει όταν γίνεται εμμονικό ή χυδαίο. Μπόρα είναι θα περάσει. Όσες φορές θα βγούμε έξω, θα είμαι 100% φυσιολογικός όπως θα ήμουν αν δεν ήταν παπαράτσι.

Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να σε κυνηγούν από πίσω με μια κάμερα. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Αμηχανία έχω νιώσει κάποιες στιγμές, όταν πέφτουν πολλές κάμερες. Μια φορά έχει γίνει αυτό», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης. 

Όσον αφορά το πώς αισθάνεται αυτή την περίοδο με τη Δέσποινα Βανδή, ο ηθοποιός ήταν ξεκάθαρος. «Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος. Κι εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο», ήταν τα λόγια του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA