Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της δημοσίευσε στο Instagram η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η επιχειρηματίας και αισθητικός είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι είχε παντρευτεί στο παρελθόν ενώ δηλώνει ότι θα αγαπάει για πάντα τον πρώην σύζυγό της. 

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Κατσαφάδου: Πώς και γιατί με αποκλήρωσαν οι γονείς μου

«Δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί όλα γίνονται για κάποιο λόγο ή για πολλούς λόγους! Ειδικά το ότι σε γνώρισα και με έμαθες να παλεύω για τη ζωή… Εσύ ξεπέρασες τη λευχαιμία, εγώ τη βαριά κατάθλιψη… Να προσέχεις γιατί αν πάθεις κάτι θα πάθω κι εγώ!» αναφέρει στη δημοσίευσή της στο Instagram η Δήμητρα Κατσαφάδου. 

https://www.instagram.com/p/CXzM1RNrsKU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ολόκληρη η ανάρτηση: 

«Από το τότε μέχρι και το σήμερα… 2016 παντρεύτηκα τον αγαπημένο μου! 2021 παραμένει αγαπημένος μου αλλά όχι ο άντρας μου! Η ζωή αλλάζει! Εμείς αλλάζουμε! Τα πάντα αλλάζουν! Η μοίρα, οι επιλογές μας, ο Θεός αποφασίζουν και ακολουθούμε εμείς! Πόσο όμορφο να αγαπιούνται άνθρωποι που έχουν μοιραστεί στιγμές μαζί… Δε μετανιώνω για τίποτα γιατί όλα γίνονται για κάποιο λόγο ή για πολλούς λόγους! Ειδικά το ότι σε γνώρισα και με έμαθες να παλεύω για τη ζωή… Εσύ ξεπέρασες τη λευχαιμία, εγώ τη βαριά κατάθλιψη… Να προσέχεις γιατί αν πάθεις κάτι θα πάθω κι εγώ!!! Πημάκο θα σ´αγαπάω για πάντα αλλά με διαφορετικό τρόπο!!! Η αγάπη δε χάνεται… Η αγάπη όταν είναι αληθινή πάει στον Παράδεισο…@george_k_workout».

Δήμητρα Κατσαφάδου: Ετοιμη να υιοθετήσει παιδί

«Είμαι μόνη μου. Θέλω έναν άνδρα που να είναι πιο άνδρας από μένα. Ο άνδρας που θα είναι δίπλα μου πρέπει να αντέξει ακόμα και τα σκυλιά μου, να μην είναι υποχόνδριος. Μου λείπει ένας ιππότης, ένας καλόψυχος άνδρας, για να είμαι ευτυχισμένη. Είχα μία σχέση πρόσφατα. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας, αλλά ήταν μια σχέση on/off. Ίσως δεν άντεξε αυτό που μου συνέβαινε. Τσακώθηκε και με το δεξί μου χέρι, που εγώ τη λατρεύω. Δεν γίνεται να μην αγαπάς αυτούς που έχουμε γύρω μας», είχε δηλώσει η Δήμητρα Κατσαφάδου στον ALPHA. 

Όσον αφορά στην υιοθεσία που πρόκειται να προχωρήσει η Δήμητρα Κατσαφάδου, είπε: «Παίρνω παιδί. Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Μου έβγαλαν για αρχή την ψυχή. Αν το κοριτσάκι έχει αδερφάκι θα υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει. Θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά». Τέλος, μίλησε με ειλικρίνεια και για την κατάθλιψη που πέρασε: «Έπασχα από αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Με βοήθησε η φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολύ, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν πήγαινα πουθενά. Από το εργαστήριο στο σπίτι ήμουν. Πάτησα τον δαίμονα, είπα "πρέπει να σε νικήσω''».

«Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα στο σπίτι μου κ.λπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον ήθελαν να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος, μου έφερνε φαγητό. Ήμουν ολομόναχη» εξομολογήθηκε στην ίδια συνέντευξη η Δήμητρα Κατσαφάδου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA