Μενού
  • Α-
  • Α+

Η συζήτηση, που έχει ξεκινήσει γύρω από την παράσταση «Νικοτιτανικός», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης είναι μεγάλη τις τελευταίες ημέρες, με τον ηθοποιό να ξεσπά στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το «άδειο θέατρο» της πρεμιέρας. 

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Έκοψε θέμα στον αέρα της εκπομπής - «Πάμε σε άλλο»

Τα εισιτήρια που κόπηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης ήταν όντως λίγα, ενώ όπως μετέδωσε το «Πρωινό» την Πέμπτη (30/12), ο «Νικοτιτανικός» αναστέλλεται. Βέβαια, το κατέβασμα της παράστασης δεν οφείλεται στα εισιτήρια που κόπηκαν, αλλά σε λόγους υγείας. 

«Λάβαμε ενημέρωση από τον παραγωγό Κούλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μας λέει ότι αποφασίστηκε από τους καλλιτέχνες και την παραγωγή να ανασταλεί. Επικαλείται κυρίως λόγους υγείας, ένα αναπνευστικό πρόβλημα του κυρίου Φλωρινιώτη. Η κυρία Φιλίνη για προσωπικούς λόγους δεν κατέβηκε καν στην Κύπρο, αλλά και δύο ακόμα άτομα από την παραγωγή.

Επικαλείται ότι έπειτα από σύσκεψη μεταξύ τους αποφασίστηκε από κοινού να ανασταλούν προς το παρόν οι παραστάσεις. Η ανακοίνωση λέει πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ο Νικοτιτανικός θα επιστρέψει», είπε στο «Πρωινό» ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόβλημα υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη επιβεβαιώθηκε από την κόρη του Άννα, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» του Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA