Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο «επεισόδιο» στον πολυτάραχο γάμο του Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα, καθώς οι ρόλοι αυτή την φορά αντιστράφηκαν. Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη ζήλια του για τη σύντροφό του και απέλυσε τον σωματοφύλακά της. 

Διαβάστε ακόμη: Mente Fuerte - Μαρία Σολωμού: Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Σύμφωνα με ΜΜΕ από την πατρίδα του, ο Αργεντινός επιθετικός έγινε έξαλλος από τα αισθήματα εκτίμησης που εξέφρασε για την τηλεπερσόνα και μάνατζέρ του ο σωματοφύλακάς της, με αποτέλεσμα να τον διώξει κακήν κακώς. Ο Αγκουστίν Λονγκέιρα μίλησε σε ένα live στο instagram για τη Νάρα και δεν απέφυγε να σημειώσει τον θαυμασμό του για εκείνη ενώ δήλωσε ανοικτός και για μία σχέση με παντρεμένη, γεγονός που φέρεται να εκνεύρισε τον Ικάρντι και να αποτέλεσε την αφορμή για τη λήξη της συνεργασίας τους. 

https://twitter.com/AmericaTV/status/1476248208376569857?ref_src=twsrc^tfw

Ερωτήσεις όπως «Σου αρέσει η Γουάντα;», «Είναι φανταστική η Γουάντα;», «Τι αισθάνεσαι για τη Γουάντα;» έδωσαν στον Λονγκέιρα την ευκαιρία να αποκαλύψει πώς νιώθει για τη Νάρα, καθώς μιλούσε για το πόσο την θαυμάζει και την αγαπάει, ενώ απαντώντας σε ερώτηση ακολούθου του για το αν θα έβγαινε ραντεβού με παντρεμένη γυναίκα, έδωσε τη... μονολεκτική απάντηση, που πιθανότατα του κόστισε και τη δουλειά του: «Ναι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA