Την επανεμφάνισή της στο Instagram έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη και μάλιστα με μια φωτογραφία κάπως διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε μια σέξι ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, συγκεντρώνοντας αμέσως χιλιάδες likes.
Διαβάστε ακόμη: Μέμος Μπεγνής: «Δε θέλω να κάνω παιδί, είναι μεγάλη δέσμευση»
Στη φωτογραφία που ανέβασε η Ανθή Σαλαγκούδη, τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα μάξι μαύρο φόρεμα, με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι, ενώ επέλεξε να την κάνει ασπρόμαυρη.
«Τυπική Θεσσαλονικιά μετά την ανακοίνωση των μέτρων. Επειδή είχα καιρό να ποστάρω κάτι και έπρεπε κάπως να σας τραβήξω την προσοχή. Υ.Γ. Η φωτογραφία μπορεί να αυτοκαταστραφεί», έγραψε η Ανθή Σαλαγκούδη στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.