Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την απόφασή του να μην κάνει παιδιά μίλησε ο Μέμος Μπεγνής στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, με τον ηθοποιό να τονίζει πως «δε θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση». Παράλληλα, αναφέρθηκε και σχέση του με τους γονείς του. 

Διαβάστε ακόμη: Μάουρο Ικάρντι: Ζήλεψε και απέλυσε τον σωματοφύλακα της Γουάντα Νάρα

«Πιστεύω ότι όσα πολλά κι αν σου δίνει ένα παιδί, είναι μια μεγάλη δέσμευση. Βλέπω ότι θα μου φάει τα καλύτερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου. Ακούγεται ευθυνοφοβία, αλλά δε μου φταίει ένα παιδί να το κάνω και να μην είμαι υπεύθυνος γι' αυτό», είπε αρχικά.

Όσο για το ενδεχόμενο να το ξανασκεφτεί, ο Μέμος Μπεγνής ξεκαθάρισε πως: «Είμαι σταθερός στις απόψεις μου. Μεγαλώνοντας έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα, αλλά συνήθως το ένστικτό μου δεν πέφτει έξω. Πολλές φορές δεν το ακούω, αλλά άμα το ακούσω, πάω καλά».

Τέλος, για τη σχέση του με τον πατέρα του σχολίασε πως «δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου, καθόλου. Αλλά να είναι καλά, θέλω να είναι καλά. Είναι διάφορα προσωπικά θέματα. Είναι πολλά χρόνια έξω από τη ζωή μου. Απλά, χώρισαν οι δρόμοι μας και να είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που είναι», είπε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA