Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κέιτι Πέρι καταφέρνει κάθε φορά με τις εμφανίσεις της να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά και να κάνει τα media να ασχοληθούν μαζί της. Σε πρόσφατη συναυλία της, λοιπόν, στο Λας Βέγκας η Αμερικανή τραγουδίστρια προχώρησε σε μία κίνηση εμπνευσμένη από τη μητρότητά της, «θηλάζοντας» πάνω στη σκηνή. 

Διαβάστε ακόμη: Μέμος Μπεγνής: «Δε θέλω να κάνω παιδί, είναι μεγάλη δέσμευση»

Φορώντας ένα ασημένιο αστραφτερό φόρεμα, το οποίο είχε στολιστεί με δύο κουτάκια μπίρας στο σημείο του στήθους, η Κέιτι Πέρι ακολούθησε τη διαδικασία του θηλασμού, αδειάζοντας το περιεχόμενο από τα κουτάκια σε ένα μεγάλο ποτήρι. 

«Ξέρετε πως πολλά από τα show μου είναι καμιά φορά πιο μεγαλοπρεπή από την κανονική ζωή, αλλά αυτή τη φορά το παράκανα, αφού υποτίθεται πως υποδύομαι μία κούκλα. Αυτή η εμφάνιση είναι ναι μεν για παιδιά, αλλά κλείνει το μάτι στους ενήλικες», είπε η Αμερικανή τραγουδίστρια. 

https://twitter.com/MTV/status/1476598965709656075?ref_src=twsrc^tfw

Εκτός από το συγκεκριμένο εκκεντρικό act της Πέρι, η 37χρονη τραγουδίστρια, ξεσήκωσε το κοινό με τα κουστούμια, τις χορογραφίες και τα κομμάτια της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA