Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά» του OPEN ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου το βράδυ της Πέμπτης (30/12), με την παρουσιάστρια να μιλάει για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, το «Πάμε Πακέτο», αλλά και τον εργασιακό εκφοβισμό που δέχθηκε

Διαβάστε ακόμη: Μέμος Μπεγνής: «Δε θέλω να κάνω παιδί, είναι μεγάλη δέσμευση

«Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι στη θέση σου τόσα χρόνια. Οι άνθρωποι αλλάζουν, αλίμονο αν δεν αλλάζουμε με τα χρόνια. Πρέπει να έχεις την υπομονή και το ταλέντο αν θέλεις να ισορροπήσεις», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

Για την προσωπική της ζωή σχολίασε πως «από 'μένα είναι προστατευμένη η προσωπική μου ζωή. Δεν έδωσα ποτέ τα παιδιά μου στη δημοσιότητα, δεν άνοιξα το σπίτι μου να φωτογραφηθώ στα εξώφυλλα. Ήταν αρχή μου. Μπορεί να έχασα πολλά, αλλά ήταν επιλογή μου. Ό,τι και να έχω κάνει, τον Γιάννη τον βρίσκω πάντα σύμφωνο».

Για τα πρώτα της βήμα στην τηλεόραση, «Είχα ήδη τη φιλοδοξία μέσα μου. Όταν μου είπαν ότι προσλαμβάνομαι στο ραδιόφωνο, φτερούγισε η καρδιά μου. Ήξερα ότι είμαι στο δρόμο που έπρεπε να διανύσω. Στη Ζήνα Κουτσελίνη οφείλω το γεγονός ότι βρέθηκα στην τηλεόραση. Με είδε να παρουσιάζω τις τότε "Γυναίκες της χρονιάς" και μου είπε: "Εσύ πρέπει να κάνεις ψυχαγωγία, έλα να κάνουμε ένα ραντεβού". Ήταν με τον Γιάννη Λάτσιο, μου έδειξαν κάποια πράγματα, αλλά δε με ενδιέφεραν. Μόνο το "έχεις γράμμα" είπα ότι θα έκανα. Μου λένε: "Αλήθεια, θες αυτό;". Είδα ότι εκεί γίνεται κάτι ουσιαστικό. Δε με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση απλά για να κάνω και να υπάρχω σε αυτή. Το "γράμμα" τελικά έγινε "πακέτο", ξεκίνησε με επιτυχία και τελείωσε έτσι, το αγάπησε πολύ ο κόσμος».

Για το τέλος της εκπομπής της εξήγησε πως «δε γινόταν να μη συγκινηθώ στο τέλος της εκπομπής. Πόνεσε, όταν τελείωσε. Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ήμουν στον Alpha 17 χρόνια, εκεί μεγάλωσα, ήταν το δεύτερό μου σπίτι. Η νέα διοίκηση δεν ήθελε το πακέτο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA