Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη με την Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η Ιωάννα Τούνη. Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώτη αναφέρθηκε στη δεύτερη κατά τη διάρκεια του quiz στο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή (2/1). Η influencer αντέδρασε στη συνέχεια μέσω story της στο Instagram και τόνισε πως δεν θέλει να τα βρει ποτέ ξανά μαζί της. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: H ερωτική αφιέρωση και η ευχή για το νέο έτος

Στο επεισοδίο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (3/1) η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο μίλησε για το ταξίδι που είχε κάνει με την τότε φίλη της, Ιωάννα Τούνη στην Ιταλία χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά της. Θέση μάλιστα πήρε ο Γιώργος Λιανός ο οποίος ανέφερε πως πρόκειται για μια… πρώην φίλη της.

Η Ιώαννα Τούνη με αφορμή την ερώτηση ενός follower που της έγραψε ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκε σε εκείνη και το ταξίδι τους σημείωσε σε έντονο ύφος: «Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω γι' αυτήν. Δεν θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της για όσους με ρωτάτε, γιατί βγήκε με μαζί με αυτό τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn βίντεο. Ευχαριστώ».

Στη λεζάντα της ανάρτησης του βίντεο η Ιωάννα Τούνη έγραψε επίσης: «Για όλους τους δημοσιογραφούς που με παίρνετε τηλέφωνα να μιλήσω για την πρώτην "κολλητή” και όλους εσάς που με ρωτάτε αν θα τα βρω ξανά μαζί της… ΠΟΤΕ! Και τελευταία φορά που αναφέρομαι με οποιονδήποτε τρόπο στο όνομά της! Παρακαλώ να το σεβαστείτε… Ευχαριστώ». 

Η κόντρα 

Πριν από περίπου έναν χρόνο υπήρξε μια έντονη διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Η Ιωάννα Τούνη κατηγόρησε τη Βρισηίδα Ανδριώτου ότι συναντήθηκε κρυφά για μπάνιο με τον άνθρωπο που διέρρευσε βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ιωάννας Τούνη, με την παίκτρια του Survivor να αρνείται ότι το έκανε. Μέχρι και σήμερα, οι δύο influencers δεν έχουν καταφέρει να λύσουν τις διαφορές τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA