Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα κρούσματα κορονοϊού ολοένα και αυξάνονται στη χώρα μας λόγω της μετάλλαξης Ομικρον με πολλές προσωπικότητες από τον τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό χώρο να έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό. Μεταξύ αυτών προστέθηκε πλέον και το όνομα της γνωστής influencer και πρώην παίκτριας του τηλεοπτικού σόου «J2US», Super Κική, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω social media.

Συγκεκριμένα, η Super Κική αποκάλυψε το απόγευμα της Δευτέρας πως διαγνώσθηκε κι εκείνη με κορονοϊό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου έγραψε: «Έχω κόβιντ και το περνάω πολύ άσχημα. Δύο χρόνια τη γλίτωνα, πάρτα τώρα».

Ωστόσο ακόμη και αυτήν την ώρα η Super Κική δεν έχασε το χιούμορ της. Σε άλλα instastories της αναφέρει. «Αφήνω στη Φαίη όλα τα κλεμμένα ποτήρια. Στον Κωνσταντίνο τον Τάσο. Στον Κατινάκη τα βρακιά μου. Στην Μανουσάκη κάτι οικονομίες που έχω στην άκρη. Και στην κοντή τα τσιγάρα μου. Να κάνετε το βιβλίο μου ταινία και τα λεφτά να δώσετε στον σκύλο μου να πάρει την αυλή που του αξίζει. Και το αμάξι μου στον Βίκτωρα με την προϋπόθεση να κάνει τατουάζ στον Ρακ Σούπερ Κική σαγαπάω!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA