Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονες είναι οι αντιδράσεις ηθοποιών για το περιστατικό με το τηλεφώνημα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη για βόμβα στο θέατρο που εργάζεται. Ο ίδιος έκανε λόγο για «αποτυχημένη εφηβική φάρσα», πέρασε την πρωτοχρονιά στο κρατητήριο ωστόσο παρά τη συγγνώμη του, το θέμα λαμβάνει διαστάσεις.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η στιγμή της σύλληψής του για τη φάρσα με βόμβα στο θέατρο

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση της Βάσιας Τριφύλλη. Η βετεράνος ηθοποιός μίλησε στο MEGA και με το δικό της ιδιαίτερο στυλ αναρωτήθηκε αν «Τον έδειρε κάποιος;». Ενώ συνέχισε «Αυτοί οι τύποι θέλουν 4-5 χαστούκια να κουνηθεί το μυαλό τους. Χατζηαγγελάκη, δε γίνονται τέτοιες πλάκες στο θέατρο, θα βρεθεί καμιά τρελή σαν και εμένα και θα σε πλακώσει στα χαστούκια».

«Καταστροφική η πλάκα του Χατζηαγγελάκη, για όλους, δεν ξέρω πώς την σκέφτηκε. Θέλουμε τα θέατρα να δουλεύουν», είπε από την πλευρά της η Μαρία Κανελλοπούλου.

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τον ηθοποιό, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, ο οποίος είπε ότι «Έβγαλα ανακοίνωση. Μέσα στην καθημερινότητα, όλοι μας, για να την ελαφρύνουμε, κάνουμε διάφορα αστεία, κάποια πετυχημένα κάποια όχι. Έχω συνηθίσει να κάνω τέτοια πράγματα. Όταν κάποια στιγμή ξεφεύγει αυτό και εμπλέκεται η αστυνομία, σταματάει να είναι πλάκα. Δεν πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία, πήρα στο θέατρο. Πέρασα πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA