Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη χαρά που προκάλεσε στους φίλους της Λένας Ζευγαρά... έσβησε η ίδια, η Soula Glamorous! Ακυρος συναγερμός λοιπόν σχετικά με την είδηση για την εγκυμοσύνη της γνωστής τραγουδίστριας, καθώς όπως έσπευσε να διορθώσει η influenser, Soula Glamorous, η πληροφορία που μετέδωσε δεν ήταν σωστή. Αρα... ο πελαργός που ετοιμαζόταν να κάνει delivery το μωρό από την καμινάδα της Λένας Ζευγαρά, άλλαξε δρομολόγιο και πάει αλλού. 

Διαβάστε ακόμη: Σταμάτης Γονίδης: «Ζητώ συγχώρεση για δύο εκτρώσεις - Είδα θαύμα και μου μίλησε»

Το ευχάριστο νέο πρωτοβγήκε από τον προσωπικό λογαριασμό της Soula Glamorous, η οποία είναι αρκετά γνωστή σε όλους ως μια διαδικτυακή περσόνα, σκόρπισε ενθουσιασμό στο χώρο της Showbiz, καθώς η Λένα Ζευγαρά είναι ιδιαίτερα αγαπητή, όμως, ενώ είχε γραφτεί και ότι λόγω της εγκυμοσύνης, θα διέκοπτε προσωρινά την παρουσία της στο χώρο της μουσικής και της διασκέδασης.

Ωστόσο, η Soula Glamorous και πάλι μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, επανήλθε με update από την υπόθεση που η ίδια ξεκίνησε γράφοντας χαρακτηριστικά: «Λοιπόν κολλητές πριν μέρες ανέβηκε στόρι για την Λένα Ζευγαρά που ήταν λάθος πληροφορίες. Δεν είναι έγκυος, ούτε σταματάει. Όλα καλά, συμβαίνουν και αυτά στη ζωή. Ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση αγαπημένες όλες να είμαστε. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA