Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του λίγο μετά τη γέννα ενώ δήλωσε πως «η πατρότητα με έχει κάνει βούτυρο». Ο ηθοποιός, αποκάλυψε πως πέρασε ανδρολοχεία και είχε συμπτώματα σαν τις εγκυμονούσες!

Διαβάστε ακόμη: «Βάζαμε ταινίες στα παράθυρα για προφύλαξη από τους βομβαρδισμούς» - Συγκλονίζει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για το πραξικόπημα στην Κύπρο

«Η πατρότητα με έχει κάνει βούτυρο. Από το να δω διαφήμιση και να κλαίω και είχα περάσει και ανδρολοχεία όταν ήταν ακόμα στην κοιλίτσα. Είχα συμπτώματα που έχουν οι εγκυμονούσες, είναι ψυχολογικό, μπορεί να έβλεπα κάτι και να έκλαιγα. Είναι φοβερό το δέσιμο και εκεί πραγματικά καταλαβαίνεις τι θα πει αγάπη με ανιδιοτέλεια» είπε ο Σταύρος Σβήγκος στο MEGA.

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του λίγο μετά τη γέννα, δήλωσε: «Για 2 μήνες δεν ξέρεις αν το παιδί σου θα ζήσει, ευτυχώς ήμασταν τυχεροί, ο μικρός ήθελε να μείνει μαζί μας. Η περιπέτεια υγείας του γιου μου δεν με έκανε να αναθεωρήσω το ότι είμαι άθεος. Δεν είμαι απέναντι, σέβομαι απόλυτα τις θρησκείες και τους ανθρώπους». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA