Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε η Βάσια Τριφύλλη για τους ηθοποιούς που φεύγουν από το θέατρο για να μπουν σε ριάλιτι. Μιλώντας στο Mega Καλημέρα η Βάσια Τριφύλλη ήταν καταπέλτης. «Δεν μου αρέσει καθόλου που έφυγαν από παραστάσεις που είχαν ήδη ξεκινήσει. Δεν τους ξέρω ποιοι είναι αυτοί, αλλά όποιοι κι αν είναι, είναι κατάπτυστοι. Εμείς συνήθως κάναμε το αντίστροφο, φεύγαμε από τα τηλεοπτικά για να είμαστε πιστοί στο θέατρο», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη, κατακεραυνώνοντας τους συναδέλφους της, οι οποίοι αποχωρούν από το θέατρο για τα ριάλιτι

Διαβάστε ακόμη: Αλκίνοος Ιωαννίδης για το πραξικόπημα στην Κύπρο: Ημουν 5 ετών

Η Βάσια Τριφύλλη, όμως, μίλησε και για το πώς πήρε ο πατέρας την απόφασή της να γίνει ηθοποιός. «Οταν έμαθε ο πατέρας μου ότι θα γίνω ηθοποιός, έπαθε το πρώτο έμφραγμα».

Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε ότι «μου είχαν προτείνει να κάνω εκπομπές με συνεντεύξεις πολλές φορές» και εξηγεί τους λόγους που δεν τις έκανε. Ομως, η Βάσια Τριφύλλη μίλησε και για την εκπομπή «Ραντεβού στα Τυφλά», λέγοντας: «Έπαιρνα πολύ καλά λεφτά, εξού και το σπίτι. Αυτό εδώ είναι το "Ραντεβού στα τυφλά". Με τον τρόπο μου διεκδικούσα τα οικονομικά μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA