Μενού
  • Α-
  • Α+

Εδώ και καιρό ο Παύλος Χαϊκάλης είχε ανακοινώσει ότι το έργο ΝικοΤιτανικός που ανέβηκε στην Κύπρο και για το οποίο προς το παρόν έχουν ανασταλεί οι παραστάσεις, θα είναι εκείνο με το οποίο θα κλείσει την καριέρα του ως ηθοποιός και μετά θα αποσυρθεί. 

Διαβάστε ακόμη: Νικολέτα Βλαβιανού: Ο Παύλος Χαϊκάλης νιώθει αδικημένος και προδομένος

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» εξήγησε τους λόγους που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση: 

«Θα τους κάνω τη χάρη να σταματήσω το θέατρο, όμως, όχι γιατί το λένε αυτοί, αλλά γιατί το θέλω εγώ! Γιατί δεν γουστάρω! Φεύγω γιατί θέλω να παραμείνω άνθρωπος! Θέλω να πάω στη φύση και θέλω να κοιτάω ανθρώπους στα μάτια. Γιατί μπορώ να τους κοιτάω! Αυτό είναι το θέμα! Λοιπόν, αν θέλουν κάποιοι και παίρνουν μία έκφραση και την κάνουν πιπίλα στο στόμα, απάντησα και εγώ με έναν δικό μου τρόπο στα τεκταινόμενα. Δεν αντέχεται πια, όλη αυτή η κατάσταση! Δεν θέλω να συνεχίσω στο θέατρο! Θέλω να παραμείνω άνθρωπος! Αυτός είναι ο λόγος».

Ο ίδιος δεν έκρυψε πως νιώθει αδικημένος για τις επιθέσεις που δέχτηκε επειδή αποφάσισε να δουλέψει πάλι στο θέατρο. 

«Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς, από ποια δημοσιογραφική δεοντολογία εκπορεύεται αυτή η τακτική, να κτυπούν κάποιον επί ενάμιση μήνα και ειδικά τον Χαϊκάλη, επειδή πάει να δουλέψει; Κατηγορούμαι για κάτι; Είμαι εγκληματίας; Ακόμα και αν είχα κάνει φυλακή και είχα αποφυλακισθεί, δεν θα μπορούσα να δουλέψω για να ζήσω; Ένας άνθρωπος που ζητάει αποκατάσταση της ζωής του μετά από φυλακή, μπορεί να δουλέψει. Εγώ γιατί όχι; Γιατί τέτοιο μένος; Γιατί τέτοιο μίσος, να μην επιστρέψω στο θέατρο;», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης. 

Τέλος, αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενό του επαγγελματικό βήμα, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το θέατρο και μάλιστα, είναι το χόμπι του.

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Και θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA