Μενού
  • Α-
  • Α+

Τους τελευταίους μήνες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει ποστάρει αρκετές φορές στο προφίλ της στο Instagram αποκαλυπτικές φωτογραφίες, αλλά μάλλον οι δύο νέες ολόγυμνες selfies που ανέβασε την Πέμπτη (06/01) ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Το μεγαλύτερο Giveaway στο ελληνικό Instagram: Αντετοκούνμπο και Κοψιάλης χαρίζουν σπίτι επιπλωμένο με θέα στην Ακρόπολη!

Παρά το γεγονός ότι η πριγκίπισσα της ποπ έχει κλειδώσει τα σχόλια, το post ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο like μέσα σε μόλις μία ώρα και δεν προκαλεί καθόλου εντύπωση δεδομένου ότι στις συγκεκριμένες selfies, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ολόγυμνη, επιστρατεύοντας emojis για να καλύψει τα επίμαχα σημεία. 

https://www.instagram.com/p/CYZ64xwvioX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η ενέργεια της ελεύθερης γυναίκας ποτέ δεν ήταν καλύτερη», έγραψε η Σπίαρς, η οποία το περασμένο φθινόπωρο κέρδισε και πάλι επιτέλους την ελευθερία της ύστερα από 13 χρόνια σε καθεστώς κηδεμονίας από τον πατέρα της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA