Το πρωί του Σαββάτου (08/01) μια ανάρτηση της Μαίρης Βιντιάδου, σύμφωνα με την οποία ο Ντίνος Καρύδης είχε φύγει από τη ζωή ήταν ικανή να προκαλέσει αναστάτωση και θλίψη.
Διαβάστε ακόμη: Ελευθερία Ρήγου: «Θλίβομαι πολύ όταν μιλάω για την Ελευθερία Βιδάκη»
Η Μαίρη Βιντιάδου έγραψε «δε μπορώ να το πιστέψω, έφυγε ένας καλός φίλος», αλλά ευτυχώς η πληροφορία δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα και με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook λίγο αργότερα ο Σπύρος Μπιμπίλας τη διέψευσε.
«Δυστυχώς και πάλι μία ψευδής είδηση ξεσήκωσε πολύ κόσμο τα περί αιφνίδιου θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Ντίνου Καρύδη είναι ανυπόστατα ψέματα και παρακαλώ όλους να μην αναπαράγουν», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας με τη Μαίρη Βιντιάδου να σβήνει την ανάρτησή της.
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.