Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το κίνημα #metoo και για τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε μεταξύ άλλων η Βίκυ Πρωτογεράκη στην εκπομπή «Love it», η οποία δεν έκρυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις τόσο εντός όσο και εκτός θεάτρου, αλλά τις αντιμετώπισε.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Σταθακόπουλος: Ήθελα να φύγω από δουλειά εξαιτίας του Πέτρου Φιλιππίδη

«Παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου, ναι είχα, ειδικά δύο περιπτώσεις με ενόχλησαν, αλλά τις άλλες τις αντιμετώπισα, δε με ενόχλησαν τόσο», εξήγησε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

«Σε αυτή τη φάση δεν θέλω να είμαι ούτε δικηγόρος ούτε ηθοποιός, θα ήθελα να γράφω. Αρκετοί μού ζήτησαν τις υπηρεσίες μου ως δικηγόρος επειδή ήμουν ηθοποιός και ήμουν γνωστή.

Οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο από το χώρο της υποκριτικής δεν την εξέπληξαν, όπως είπε, αλλά την εξέπληξαν περισσότερο τα πρόσωπα

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά αυτούς που είναι στη φυλακή δεν τους είχα ικανούς για κάτι τέτοιο. Τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα τον φοβόμουν ποτέ. Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο», δήλωσε.

Ξεκαθάρισε δε πως «δεν είμαι κατά των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες. Εγώ δεν είχα κοπέλες που να έρθουν να μου πουν κάτι τέτοιο πράγμα, αλλά έβλεπα γενικώς ότι κάποιες κοπέλες χρησιμοποιούσαν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν πράγματα στο θέατρο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA