Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποδαρικό για τη νέα χρονιά στην Ελένη Μενεγάκη και στην πρώτη εκπομπή για το 2022 έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία ήταν σε μεγάλα κέφια και δεν παρέλειψε να αυτοσαρκαστεί ακόμα και για ένα θέμα υγείας που εμφανίστηκε το διάστημα που έκανε πρόβες για την παράσταση Cavewoman όπου πρωταγωνιστεί φέτος και την έστειλε δύο φορές στο χειρουργείο.  

Διαβάστε ακόμη: Εξαλλη η Καινούργιου με τον Μπιμπίλα: «Μήπως θες να κλείσουμε να βγεις να τα πεις στην Σκορδά;»

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε με το χαρακτηριστικό της χιούμορ: 

«Πριν από λίγο καιρό έκανα μία επέμβαση. Μπαίνω για την πρώτη επέμβαση, με ναρκώνουν, ξυπνάω από τη νάρκωση και νιώθω άθικτη! Ρωτάω και μου λέει η κοπέλα σας ναρκώσαμε, αλλά δεν έγινε η εγχείρηση γιατί σας έπεσε ο αιματοκρίτης. Πήγα στο γνωστό νοσοκομείο, έφαγα βράδυ, μαστούρωσα, έφυγα, σαν να πήγα στο Άμστερνταμ. Μετά από 15 μέρες ξαναπάω, κάνω την εγχείρηση και όλα καλά».

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, μάλιστα, αστειεύτηκε και με το γεγονός ότι έχει κολλήσει και τις δύο μεταλλάξεις του κορονοϊού, λέγοντας:

«Λίγες ημέρες μετά, έρχεται η Όμικρον στην Ελλάδα. Κολλάω και την Όμικρον, έχω κολλήσει και τις δύο μεταλλάξεις, αν κολλήσω και τρίτη θα με στείλουν στη Γουχάν για πειραματόζωο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA