Μενού
  • Α-
  • Α+

Λες και το ήξερε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Όταν ανακοίνωνε πολύ πριν τις γιορτές πως φέτος θα εμφανιστεί στο «Θέατρο Παλλάς» μαζί με τον Κώστα Καραφώτη αντί για την πίστα κάποιου νυχτερινού κέντρου, πολλοί απόρησαν με την επιλογή της. Σήμερα, φαίνεται πως η τραγουδίστρια δικαιώνεται, αφού το «σχήμα» του Παλλάς είναι το μόνο που λειτουργεί, μετά το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό.

Διαβάστε ακόμη: Στράτος Χατζηηλίας: Αυτός είναι ο γνωστός ηθοποιός που δουλεύει ως delivery

Οι έξι εορταστικές συναυλίες, που έκανε το διάστημα των γιορτών η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν sold out με περισσότερους από 8.500 θεατές να συρρέουν στο Θέατρο Παλλάς για να απολαύσουν τις επιτυχίες της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια που ανάγκασε τους ιθύνοντες της συναυλίας να ανανεώσουν τις συναυλίες της Θεοδωρίδου για ακόμη δύο Σαββατοκύριακα μέσα στον Ιανουάριο (15-16/1 & 22-23/1).

Μόνο που αυτά τα Σαββατοκύριακα όλα τα υπόλοιπα νυχτερινά κέντρα θα είναι κλειστά και το θέατρο Παλλάς μετατρέπεται σε «μπουζούκια». Αυτό έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων από συναδέλφους της Νατάσας, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι χωρίς δουλειά μετά το λουκέτο στα νυχτερινά μαγαζιά. «Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει» δήλωσε στο Happy Day η Ελένη Καρουσάκη.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιώτης έγραψε στο Facebook «όταν πενθεί η οικογένειά σου, πενθείς κι εσύ μαζί τους. Συμπαραστέκεσαι», ενώ ο Χρήστος Αντωνιάδης τόνισε ότι «η Νατάσα Θεοδωρίδου μπορεί να τραγουδάει στο θέατρο, αλλά το ρεπερτόριο είναι για τα μπουζούκια».

«Η Θεοδωρίδου έπρεπε να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους της και να μη δουλέψει κάποιες ημέρες» υπογράμμισε με δηλώσεις του στο Happy Day ο Στάθης Αγγελόπουλος. Βέβαια, κάποιοι υποστήριξαν την στάση της Νατάσας. 

Ο Αντύπας σημείωσε πως «η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς να ξέρει επέλεξε αυτό τον χώρο για 6-8 παραστάσεις που ο νόμος την καλύπτει. Η απαγόρευση έγινε για τα νυχτερινά μαγαζιά. Ήταν τυχερή, χωρίς να το ξέρει. Ο δικός μας κλάδος χτυπήθηκε τόσο πολύ που πρώτοι κλείνουμε και τελευταίοι ανοίγουμε. Η Νατάσα θα κάνει 8 παραστάσεις, δε θα κάνει ολόκληρη σεζόν».

Η Γωγώ Τσαμπά, επίσης, δήλωσε στην εκπομπή του Alpha πως «εφόσον η Νατάσα Θεοδωρίδου βρήκε τον τρόπο να δουλέψει, τηρώντας τα πρωτόκολλα, εγώ χαίρομαι που κάνει τη δουλειά της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA