Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία μίλησε για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια μιλώντας στο κανάλι του Fipster στο Youtube αποκάλυψε ότι είναι τρελά ερωτευμένη και ευτυχισμένη με τον ποδοσφαιριστή. Αποκάλυψε αν θα προχωρήσουν τη σχέση τους, αλλά και αν τον ζηλεύει. Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν.

Διαβάστε ακόμη: Τζώνυ Θεοδωρίδης: Άνανδρα σκουλήκια ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά… Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω "Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο". Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» εξομολογήθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν το ότι είμαι έγκυος. Κάποιον το είχαν γράψει πριν έξι επτά μήνες. Με ενόχλησε, δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Και αλήθεια να ήταν δεν είναι ωραίο να το γράφεις όταν κάτι είναι τόσο προσωπικό. Αλλά ήταν ψέμα. Ερχόντουσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια…» τόνισε η Ελένη Φουρέιρα στον Φίλιππο.

Ελένη Φουρέιρα για Mad Clip: Ήμουν από τα πρώτα άτομα που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον φίλο της Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στις 2 Σεπτεμβρίου.«Είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ακόμα και τώρα. Στο μυαλό μου έχω βάλει ότι είναι κάπου στο εξωτερικό και συνεχίζει τη ζωή του. Δεν είναι εύκολο όταν είσαι με έναν άνθρωπο 3 λεπτά πριν συμβεί αυτό και να νιώθεις ότι κάτι συμβαίνει, και τον παίρνεις τηλέφωνο και δε στο σηκώνει. Για μένα ήταν πολύ τρομακτικό που 3 λεπτά αφού έφυγε, έφυγα και εγώ με τον σύντροφό μου. Όταν έφυγε δεν με χαιρέτησε και γι’ αυτό τον πήρα τηλέφωνο για να του κάνω πλάκα. Εκείνη την ώρα είπα: "Αποκλείεται να σήκωνε το τηλέφων"»», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα για τον αγαπημένο της φίλο Mad Clip. «Τα λεπτά ήταν πολύ κοντά, δεν μπορώ ακόμα και τώρα να πιστέψω τί έχει συμβεί. Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό γιατί πληγώνομαι. Ήμουν από τα πρώτα άτομα που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος και ήταν κάτι που δε θα το ξεχάσω», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA