Μενού
  • Α-
  • Α+

Περίεργο ήταν το βράδυ της Τετάρτης (19/1) για τον γνωστό τραγουδιστήΚώστα Δόξα, καθώς συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου. Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, η σύλληψή του έγινε για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς δεν είχε καταβάλει το σύνολο της διατροφής στην πρώην σύζυγό του, που κανονικά υποχρεούται να το κάνει κάθε πρώτη μέρα του μήνα.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Δόξας: Ελεύθερος ο τραγουδιστής - Τι καταγγέλλει για την πρώην σύζυγό του

Τελικά μετά τη χθεσινοβραδινή περιπέτειά του αφέθηκε ελεύθερος, με το εν λόγω «σίριαλ» να αναμένεται να έχει και άλλα επεισόδια καθώς ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου, έκανε γνωστό πως ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέβαλλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση.

Εκείνη από την πλευρά της, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Katerina», μιλώντας για τα τελευταία επεισόδια που δημιουργήθηκαν μεταξύ τους.

«Πράγματι για πολλοστή φορά παραβίασε την δικαστική απόφαση και δεν κατέβαλε το ποσό της διατροφής. Η απόφαση ορίζει ότι πρέπει να καταβάλει χρήματα την πρώτη κάθε μήνα», εξήγησε και συνέχισε «πότε ακριβώς ο αδερφός του, που δήθεν τον βοηθά, πήγε να καταθέσει το ποσό και κόλλησε το σύστημα; Γιατί μέχρι την ημέρα της μήνυσης στις 17/01 δεν μπήκε ούτε ένα ευρώ στον λογαριασμό για τα έξοδα του παιδιού. Εγώ έκανα μια μήνυση και από εκεί και πέρα η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της». 

«Συνήθως η πλευρά που αρέσκεται στα επεισόδια είναι αυτή η οποία τα προκαλεί. Εγώ θα πω από πλευράς μου ότι συμμορφώνομαι απόλυτα με ό,τι ορίζει το δικαστήριο για αυτό δεν φοβάμαι και δεν διώκομαι από κανέναν. Δεν λειτουργώ παραβατικά σε κανένα επίπεδο. Έχω τη συνείδησή μου καθαρή και την υπόληψή μου άθικτη», είπε η Μαρία Δεληθανάση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA