Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επιστήμη σηκώνει πια τα χέρια ψηλά με το φαινόμενο Τζένιφερ Λόπεζ. Η καυτή ποπ τραγουδίστρια μοιράστηκε την Πέμπτη στο Instagram τη γυμναστική της ρουτίνα και αποδεικνύει ξανά γιατί είναι ανάρπαστη.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη για Μάκη Κατμερτζόγλου: Αν νιώθει θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο

Αν υπήρχε βραβείο για την πλέον ακμαία μεσήλικη του κόσμου, θα βρισκόταν ήδη σε κάποιο ράφι της Τζέι Λο. Η διάσημη τραγουδίστρια και pop icon πόσταρε σήμερα στο Instagram ένα σύντομο βίντεο από στιγμές της καθημερινής της άσκησης, όπου τη βλέπουμε να γυμνάζει δικέφαλους, πλάτη, μέση και...μπούστο.

https://www.instagram.com/tv/CY7tnXwpb-C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φορώντας μαύρο τοπάκι και ασορτί κολάν, ιδρώνοντας με βαράκια και πάγκους γυμναστικής, η Λόπεζ δείχνει σε όλους πώς μία «ψημένη» σταρ καταφέρνει να μοιάζει έφηβη, ακόμα και με μισό αιώνα στις πλάτες της. Οι τονισμένοι δικέφαλοι και η «χτισμένη» πλάτη πάντως συνηγορούν σε αυτό. «Στο δρόμο μου για έναν καλύτερο εαυτό», ανακοινώνει στο ποστ της και ξεσηκώνει τους followers που απαντούν: «Είσαι η έμπνευσή μας». 

Στο ίδιο ποστ ταγκάρει και τη νέα της ταινία «Marry Me», μία ρομαντική κομεντί, όπου η εκθαμβωτική Τζέι Λο θα συμπρωταγωνιστεί με τον γνωστό ηθοποιό Όουεν Ουίλσον, ενσαρκώνοντας ουσιαστικά ένα alter ego της ως η παgκοσμίως ανάρπαστη τραγουδίστρια Κατ Βαλντέζ. Για όσους ανυπομονούν, η νέα ταινία ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου.

https://www.instagram.com/reel/CWR_JZ3JBYO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CWYnNoTPmSh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA