Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Style Me Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Μπέβερλι Χιλς από όπου έχει ανεβάσει αρκετά stories, αλλά και posts, δίνοντας μια γεύση στους followers της για το πώς περνάει. 

Διαβάστε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη: Χάκαραν το κινητό της και διέρρευσαν φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές

Με τις δύο τελευταίες αναρτήσεις της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλλον ανέβασε τον υδράργυρο στους φαν της, αφού στη μεν μία είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε βραδινή της έξοδο, στη δε άλλη είναι τόπλες

https://www.instagram.com/p/CZEa8qgr2oc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, στην περίπτωση της δεύτερης ανάρτησης, υπήρξε πρόβλημα καθώς το Instagram έκρινε πως οι φωτογραφίες απεικονίζουν γυμνό και παραβιάζουν τους κανόνες του με αποτέλεσμα να της κατεβάσει το ποστ.

https://www.instagram.com/p/CZC1SU6vIIQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν πτοήθηκε και ανέβασε εκ νέου τις φωτογραφίες, γράφοντας με πολύ χιούμορ: «Νιώθω Μαντόνα στην τοποθεσία Μπεβερλι Χιλς… Τι το κακό έχει ένα καλυμμένο γυναικείο σώμα, Instagram;» αφού πρόσφατα είχε συμβεί το ίδιο στη βασίλισσα της ποπ αν και εκείνης οι φωτογραφίες ήταν σαφώς πιο αποκαλυπτικές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA