Μενού
  • Α-
  • Α+

Όσο η κακοκαιρία Ελπίς σαρώνει τη χώρα μας, σχεδόν τα πάντα έχουν ντυθεί στα λευκά και το ελληνικό Instagram έχει γεμίσει με αναρτήσεις και stories γεμάτα χιόνι, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λιάζεται στο Μάουϊ της Χαβάη.

Διαβάστε ακόμη: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξέσπασε κατά της αδερφής της - «Δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει για τίποτα»

Η πριγκίπισσα της ποπ έκανε μία ακόμη αποκαλυπτική ανάρτηση, κάτι που συνηθίζει το τελευταίο διάστημα και - μεταξύ άλλων - έκραξε τους δημοσιογράφους και παπαράτσι που αν μη τι άλλο είναι μονίμως ξωπίσω της όλα αυτά τα χρόνια και η ίδια δεν έχει κρύψει κατά καιρούς την αγανάκτησή της.

https://www.instagram.com/reel/CZIpJBhPmNO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Νομίζω με απασχολεί κάτι. Το μόνο πράγμα που μοιάζει με αυτό το συναίσθημα είναι όταν ήμουν έγκυος. Είναι η ναυτία, αυτό είναι το χειρότερο. Είναι σαν να μην μπορώ να ξυπνήσω, οπότε πηγαίνω στο γυμναστήριο προσπαθώντας να ξυπνήσω το σύστημά μου, να πάρει τα πάνω του! Είναι σαν να δουλεύω με το ρολόι. Ιδρώνω, πηγαίνω στην τουαλέτα και κάνω εμετό. Είναι απολύτως φρικτό, αλλά μετά μένω στο γυμναστήριο γιατί δεν θέλω να πάω σπίτι και να ξαπλώσω άρρωστη στο κρεβάτι. Συνεχίζω και το βράδυ πηγαίνω για χορό και νιώθω μέσα μου ότι αρχίζω και καθαρίζω. Φίλε, αυτό συμβαίνει εδώ και ένα μήνα και αν κάποιος το έχει αυτό, δεν είσαι μόνος!!! Έχω χάσει 2 κιλά και είναι πολλά για το σώμα μου. Ξυπνάω και το σώμα μου είναι τόσο μικρό, όμως τα πολεμοχαρή σκυλιά των μέσων ενημέρωσης που κρύβονται έξω από το δωμάτιό μου, με βάζουν σε άμυνα όπως πάντα. Οπότε αν είσαι έξω από το δωμάτιό μου προσπαθώντας να με δεις, σε παρακαλώ πήγαινε και γ@μ*σ*υ και άσε με ήσυχη! Θα μπορούσα να τρέχω γυμνή αν το θελήσω. Καλή σας μέρα παιδιά! Θα πω ότι είμαι ευγνώμων για το φαγητό στο Maui και για αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο. Εύχομαι απλά οι ύπουλοι παππούδες να πήγαιναν να γ*μ*θο*ν.

Υγ: Aloha. Αν και οι παππούδες είναι φρικτοί, το Maui είναι η απόλυτη αγνή μαγεία.  Σε ευχαριστώ, αγαπητέ Ιησού, για αυτό το μαγικό μέρος», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA