Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την άγνωστη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, για την οποία, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ήξερε μόνο ο Τρύφωνας Σαμαράς, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show.

«Πήγαμε ταξίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά, δεν ένιωθα καλά κι έκανα εξετάσεις. Μου λέει ο γιατρός καλά σε βλέπω αλλά τσεκάραμε κάτι δείκτες κι ήταν χάλια. Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα. Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για αναμνήσεις. Μόνο ο Τρύφωνας το ήξερε. Δεν θα χαλάσω την εικόνα του happy Νίκου. Δεν θα κάνω καβάντζα και ένα ευρώ να έχω, θα το δώσω σε όποιον το έχει ανάγκη. Υπάρχει κι ο Νίκος που έχει χίλια προβλήματα κι αυτός είναι μπροστά για να παλεύει για άλλες οικογένειες» είπε ο Νίκος Κοκλώνης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές με την AirFast Tickets.

«Δεν είχα ούτε ευρώ. Όταν η AirFast Tickets δεν έβγαζε ούτε εισιτήριο, κράτησα όλο το προσωπικό και πληρωνόταν για έναν χρόνο. Δεν είχα να φάω σχεδόν αλλά είμαι εδώ που είμαι επειδή δεν αθετώ τον λόγο μου» τόνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA